B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. július 22., vasárnap

Ajándék Katának

Utolsó elötti volt Kata a Rita ajándékláncában. Nem voltam benne biztos, hogy el tudom küldeni idöben az ajándékot...DE! Nagyon akartam és végül sikerült is. Bár nem vettem volna rá mérget, mert elötte való héten itthon volt Peti és festettük a Barbara szobáját. Nagyon kreativ munka volt....:-)))Peti csinálta ugyan, és Barbara választotta a szint...de nekem kellett kreativan kitalálni, hogy mit hová helyezünk a szobából. És utána kreativan kerülgettük a lakás minden pontján elhelyezett "aknákat" a szobából..... Ezen idö alatt fel sem mostam és söpörtem...csak mikor már nagyon azt gondoltam. Jaja de ideg beteg voltam ettöl az állapottól.:-(((

Persze utána sem lett jobb, hogy Peti meg Barbara megléptek Németbe, mert nekem még maradtak utó munkák...nio meg a két kicsi, no meg a rengeteg hütöre váró zödség...stb.

na nem panasz( csak kicsit)...a lényeg, hogy gondolatban már kiterveltem,hogy mit is szeretnék Katának. A neten meg nézegettem, mert egyik emilkéjében azt irta, hogy rajongója lett az utóbbi idökben a Shabby Chic stilusnak.
Valami ilyesmit képzeltem el magamnak, miután megnéztem egy pár képet...ITT!

Szóval itt jött be az, hogy kerestem egy régi képeslapos oldalt, ahonnan lementettem ezt a képet itt.
Aztán már nem tudom megmondani milyen képszerkesztóvel...JA, de mégis Wondershare-val kicsit régiesitettem.:-)))

Amúgy lett volna még egy nagy csomó kép, ami nekem tetszett volna, de egy kreativ nönek csak kreativ elfoglaltságú hölgyet lehet.:-)))




Na és akkor lett egy textill naptár boritó...
Amire a gombot szerda (vagy csütörtök???) reggel ( utolsó határidös!!!!!) varrtam fel...és közben Biborka itt orditott mellettem, mert azt kellett velem eldöntetnie, hogy vagy most rögtön megciciztetem, vagy mehetek valahová. ( Na mentün ka postára...és csak utána cicizett.:-)))

Lett egy dekoupage kép....ami valamilyen szinten próba technikás....Ugyanis nyomtatott A4-es papirra...még nem próbáltam.
És egy képeslap:

Összességében igy néz ki. ( Képeket Katától loptam. Mert Biborka már nagyon zsennyegett, a masina nem akarta a dolgot, mert az elem lemerült!!!! Nem TOOOOMMMM miért, de mostanában csak szar elemeim vannak...minden le és kimerül)

8 megjegyzés:

Cinella írta...

Csodálatosak!!!!!!!!!!!!!!!!! Már Kata oldalán is megcsodáltam őket.

Ez a textilre való nyomtatás, és a képek "régiesítése" Nagyon érdekelne. A textilnyomtatáshoz gondolom speckó gép kell?

batorba írta...

Drága Szilvi!

Nem kell semmihez semmi speckó....max. én.:*))) De én meg egyszerű vagyok....na csak viccelődöm. A textilt gondolom ismered. Az én nyomtatóm egy Canon MX 310...nem species. A Wondershare Photo collage szintén nem speckó. Ott csináltam... de azt gondolom, hogy Picasaval is meg lehet múvelni.

A variálás a méretekkel, meg a színekkel...na az speckó...pláne, ha min. két gyerek nyerjed melletted!

Ha még valami kellen szívesen segítek...de mondom egyszerű...mint én.:-)))

Kata írta...

Csodaszépek, nem bírok betelni velük!!!
Itt is köszönöm ♥

Unknown írta...

Csak olvaslak és csodálom minden sorodat! Milyen ügyesen megcsináltad ezeket az ajándékokat! Nagyon ötletes és persze lopok és viszek én is ötletet meg képeket! :)))
A shabby chic stílus nekem is nagyon bejön mostanában, azt hiszem következik a nagy átalakítás otthon. Új bútorra nem futja hát felújítom a régit és még régebbit csinálok belőle. :))))))

Susu írta...

Gyönyörű ajándékokat készítettél! :)

Kaccat írta...

nagyon klassz!
Tudom, hogy már írtál nyomtatható textilről, de ez most nyomtatható fólia textilhez (amit rávasalsz az anyagra) vagy tényleg a textilt nyomtatod?

batorba írta...

Kedves Kaccat-Éva!:-)))

Nem fólia, hanem textil, amit be lehet rakni a nyomtatóba, mert A4-es méret. Tehát végülis magát a textilt nyomtatom meg.
Innen rendelem:

http://bolthely.hu/muveszkatalogus/id/02136_Nyomtathato_textil_A4-es_10iv

Ezt varrni kell, a háta mögé meg kétoldalas ragasztós témát szoktam vasalni, hogy ne bugyogjon. Kisebb képeknél ez annyira nem érdekes. Nagyon nagy képeket meg még moondjuk nem próbáltam. Én nagyon szeretem és nagyon jó mókának tartom. Jó játék!:--)) Csak ajánlani tudom.

Névtelen írta...

Gyönyörű !!!!