B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. október 23., kedd

Újfent..

csak kicsinységeket tudok mutatni. De lánykámnak ezek hatalmas dolgok.:-*))) Már szorgalmasan lapozgatja a Praktika magazint és mutogatja, hogy még mit is szeretne, csa csinálnánk.:-)

Igaz én csinálom neki a dolgokat, de ö ott áll felettem és adja az instrukciókat. Most ezek készültek neki.

A strasszkö aplikátor használatban van nálunk. Sok poóra került fel a "B.B.V" felirat. Ami hasznos, mert így a kicsike is hordani tudja majd...mert azonos a monogramjuk a csajoknak.:-))) Itt most lefotóztam egy rövid újjút, amire más is került a BBV mellett.

 És egy hosszúújjú, amiben már Bogi rendesen pózol.
 Illetve megvarrtam neki a hajráf tartót is, aminek nagyon örült.
Ez volt az eredeti minta:

2012. október 11., csütörtök

Vera ajándékai:-)

Na ma már mutathatom ,mer ttegnap kibontogatta a csomagokat!:-)) Rita szülinapos játékának 2 évadában a 2 ajándékozott ajándékáról bvan ugyanis most szó.:-))

Kicsit elapróztam a dolgokat, de olyan agyaláson mentem keresztül, hogy a végén ezek lettek belöle. (A  fö problémám abból állt persze, hogy egy "nagyon jó varrós"nak én nem küldhetek varrrott dolgot...mert még nem állok azon a szinten.)

Szóval lett a szülinaposnak egy kis alapanyag és egy nagyon sok patchworköös könyvet tartalmazó DVD, ami egyben a képeslap is.:-)) ( Lusta dög vagyok.:-))
 A kicsi fiának - Bencének egy elöke majd késöbbre, meg pár darab apróság egy dobozban.
 A kislányának, aki végül is már nagy-csaj, mert 4,5 éves: fejlesztő könyvecske, nyaklánc, virágos gyűrű és hajpánt.
 A kedves urának egy kis Sk házi chili...azt hiszem erös. ( ÉLn még nem próbáltam - cicizés miatt, pedig de szeretem!!), de azuram nak kicsit krákogott a torka, mikor a levest ezzel fúszerezte.:-)))
 Itt van összességében a cipösdoboz tartalma.:-)))

2012. október 10., szerda

Megint csak...

aprókat hoztam. Majd du. mutatok még egy szülinapos ajándékot is, de mivel ma van a szülinapja és majd ezután bontogat, ezért még nem rakhatom fel a képeket.:-))

Még korábban "cseréltünk" Susuval. Én varrtam egy párnát a kislányának Flórának...ö pedig elvileg készített nekem egy láncot egy bordó ruhához. "De mivel megérdemlem"...:-))) Ezért kettő lett belöle.:-)))...söt még karkötök is kerültek mellé.:-))

Nem tudtam szépen lefotózni, pedig dikrekt a szülinapos bordó Zsuzsis párnát használtam fel, hogy mindkét szettem nagyszerüen mutat majd a bordó ruhámhoz.:-))) Nagyon köszönöm neked Susu!!!!! Ezeknek a dobozkáknak története van. Nem én készitettem. A kiscsajokkal szombatonként piacra szoktunk járni. Van ott bolha piac és zöldséges piac. A zöldséges piacon pedig vannak idös nénik, akik árulgatják, amilyük van. Jártunkban-keltünkben ott fedeztük fel, hogy az egyik néni elött ilyen dobozkák vannak. Leálltunk beszélgetni veleé s a végén vásároltunk is két darabot belöle ( 2*400,-)

A néni elmesélte, hogy egy napja azért rámegy. Ezek ugyanis varrott képeslapból készült dobozkák, az oldali ki vannak tömve még vattával és a végén még horgolja is a néni.....Kassáné Ilonka néninek hivják! Szerintem csodásak! A belsejükben alul még idézet is található és a néni elárulta a készitésük apró titkait is...de azt hiszem nekem erre már nem lesz idöm...:-((

 Ennek a ceruzatartónak nagy története nincs. A védönéninek készült. Ugyanis, ha Boglárka számára "nagy" kihivás elé nézünk ( pl.fogorvoshoz megyünk, vagy doktorbácsihoz, vagy most védönénihez), akkor mindig szoktunk valami apró ajándékot vinni magunkkal, hogy azt Bogi átadhassa a vizsgálat elött-után...ahogyan szeretné. Azt gondolom, hogy ez megnyugtatja....
 Ö si segitett késziteni, látni az ujjain a ragasztót?????:-)))
 És vigyorogva szemléli. És persze nagyon ügyesen megcsinálta a hallásvizsgálatot!!! Minden hangot hallott!!!!!!! Így most megint csak le kell szögeznem, hogy nem siket a gyerek ( mondták ezt már mások is - Föorvos a körházban), hanem szelektiv a hallása, mert még kicsi és nem figyel oda, hanem egyszerübb neki visszakérdezni, hogy "tessék"??? Szóval egy rossz szokása van. Most próbálom "átprogramozni" a kisagyát..:-))))
 A következö képen egy a Barbara barátnöjének készült ajándékcsomag virit. Abból a bögre és a zsepitartó SK. A többi az vásárolt termék. Minden a "narancssárga jegyében.:-)))


Na most ennyit mutatok. Nagyon szép napot kívánok!

2012. október 7., vasárnap

Na mi van nekem???:-)))

Igaz már egy hete sikerült megszerezni magamnak. Nagyon sokat kellett szervezkedni....de itt van és az enyém.:-))))

Aki "követöm" tudja, hogy már több, mint egy éves szeretnék venni jó áron, mert ugye 6-8 ezerért lehetett volna már sokkal korábban is. Most az unokaöcsém felesége szólt, hogy megint lesz akcióban. És ö telefonált az ismerösének, hogy 1 darabot rakjon el. És azuram ment el érte kora reggel vérvétel elött...és ugyan már több, mint egy hete nálunk volt. Még csak most sikerült kipróbálnom. És mondhatom eszméletlen jó. Nagyon könnyü használni...és föleg a csajok örülnek neki, ha készitek valamit.

Na elég titokzatos voltam???:-)))

Megmutatom az elsö munkámat, amit Boglárkának készítettem.,...és akkor mindenki kitalálja, hogy mim is van nekem??:-)))

A betűk a Balla Boglárka Vivien kezdőbetűi. De ha nem megy nagyon tönkre, akkor jó lesz a Balla Biborka Vanda cipőjének is.:-)))

2012. október 5., péntek

Rita szülinapos játéka 2. évad

Na eljött ez az idö is, hogy az elsö szülinaposnak küldenünk kellett az ajándékát. Bár én kicsit késön kaptam észbe, mert Peti itthon volt és szaladgáltunk sokat, meg ügyintéztünk. No meg, meg voltam gyözödve róla, hogy október 15-re kell küldenem. Erre megnéztem az excell tblázatot és láttam, hogy 3-a és 10-e is egy egy szülinap. Már félig készen voltam, igy kedden feltudtam adni Irisznek a csomagját...és pont a szülinapján meg is kapta. Ezeket tettem bele.

Majdnem ugyanaz, mint az 1.évad utolsó szülinaposának...csak lila. Ja és került be a csomagba egy másolt DVD, amiben Szakácskönyvek és fejlesztő könyvek vannak. ( Fejlesztő alatt azt értem, hogy mindenféle munkafüzetek, könyvek, lexikonok...stb a kisóvodás kortól teljesen gimiig.)
A cukornak az a története, hogy így az asztalon felejtettem...és mire reggel csomagoltam volna össze...mind "felszívódott!. Azaz a csajok eltüntették. Így másik cukorka és + még tea került a csomagba.:--))))2012. október 1., hétfő

Jelentem, csak aprók vannak!:-)

Sokat nem is irok, mert annyira apróságok ezek, hogy a képek magukért beszélnek.:-) Na de csak ennyire telik most.:-( ( Több, mint a semmi.)

Krisztinától kaptam Tictac-os dobozokat...most szalagok laknak bennűk.:-) A nagyobbak német joghurtos "űvegek."
 SK. termésű sárga-narancs- és piros chili paprika. Már felfúzve ajándékba.
 És nekűnk is kicsi.
 Ez itt 6 kg sárgadinnye alapból készitett dzsem. ( Nem olyan sok ugye?? Pedig kb. 18 kg. dinnyét kellett felpucolnom hozzá.:-))) Még várnak a cimkézésre amúgy.
 Boglárkának és magamnak konzerves dobozból tartók.- Nem dekotapasz...de van olyan jó, amivel csináltam. Van még egy pár gurigával.:-)))

 Boglárka kiselejtezett kesztyúje is átvedlett konzerves doboz diszitóvé. ( Sajna ki kellett selejteznem, mert valami apró szilánkos valami van a kesztyúbe és szúr, vág..:-((( ( Kinaiban vettűk..)
 És akkor itt van egy pár kép a kis segitóimról is. Biborka a kis vigyori.

 Boglárka meg itt ezen a képen a FÖGONOSZ!!!!
 De amúgy együtt is "játszanak". Ezt a képet vasárnap csináltam a jó idöben , kinn a teraszon. Boglárka súlisztgyurmázik...Biborka meg nézi és vigyorog.:-)))
Amúgy lesz hamarosan egy szülinapos meglepim is, amit elkészitettem. Holnap adom fel...talán szerdán már mutathatom.:-))