B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. november 29., csütörtök

Férjem szülinapi meglepijei készen:-)

Ahogyan emlitettem: Nagyon készültem neki.:-))) És ahogyan irtam is, elég idöigényes pepecselös munkák lettek.

DE! BORZASZTÓAN örült neki. És azóta akárki nálunk volt, mindenki megnézte. Egyrészt Peti magától mutogatta, másrészt meg kérték is az ismerösök, mert a FB-n keresztül mindenki kitöltötte a kérdöivet, ami az egyik meglepije volt.:-))) Nagyon mulatságos volt végigolvasgatni és közben kitalálgatni, hogy ki is irhatta. És sokan tudtak a CEWE fotókönyvröl is.:-)) E kettö készült:


A fotókönyvvel kicsit bajban voltam eleinte, mert elöször évszám szerint akartam szortirozni a képeket...de az nem jött össze. Aztán feltaláltam magam, mert a jelentös esemáényeket évszám szerint és idörendbe tettem...de utána meg kiemeltem a fontosabb momentumokat az életéböl és azok köré csoportositottam a képeket. ( Gyerekkor, ifjúkor, gimis évek, megismerkedésünk, közös élményeink, esküvö, 1998 Barbara, 2008 Boglárka, 2012 Biborka, házunk, kocsik, munkahelyi képek, Német képek, kirándulások, nyaralások.....stb.) Ime egy kis izelitö:

Gyerekkori képek

 Esküvö elötti és esküvös
 Házunk alakulása és az eddigi kocsijaink.
 Peti eddigi munkahelyi képei és német képeiböl 1-2
 Németországi nyaralási képeinkböl
 És a mostani kis-nagycsládi képeinkböl
 És a könyv vége:
 A torta is poénosra sikeredett. Itt a kép róla ( a táblát kell olvasni):-))
2012. november 12., hétfő

Férjem KEREK suülinapja...

miatt csúszok most mindennel. No meg a rengeteg szünet a suliban, oviban. És minden lányom engem igényel....meg a figyelmemet. Kifejezetten próbára tesznek.:-))) Milyen jó, hogy csak 3 lányom van. Emelem kalapom a sok gyerekes szülök előtt!!!!

Szóval: férjem ezt a blogom nem olvassa, ezért elárulom, miket is készítek neki.

1.: Készítettem egy kérdőívet, ami róla szól. Olyan mókás, vicces, semmi komoly. És azt a FB-n keresztül elküldtem minden ismerősének. ( Egyesével küldtem ki a leveleket, hogy nehogy lecsapják sokan a levelet! És persze jött rengeteg üzi, amiket meg kellett válaszolnom...időigényes móka. De azt hiszem megérte a fáradtságot, mert eddig 73-an töltötték ki.:-)))

Ez a levél volt, amit kiküldtem és itt meg tudjátok még nézni egy darabig a kérdőívet is. Azt hiszem november 22-én este zárom le.

"Szeretnélek megkérni egy szívességre.:-) Petinek most lesz a kereken 40. szülinapja, amire egyik ajándékként készítettem neki egy kérdőívet. Ezt a barátainak és ismerőseinek küldöm el és majd Peti megkapja a kérdőív eredményét.:-)))
Csak 10 kérdés fényképekkel, maximum 5 perc időráfordítással. Kitöltenéd nekem illetve neki??
Itt a link: http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/0e50b038e81653ad443d7015374300fa

Nagyon szépen köszönöm!
Csilla
Ui.: A 10 kérdésnél az egyéb menüben tudsz neki üzenni is, ha szeretnél!
 Ui.: EL NE ÁRULD NEKI? MERT MEGLEPI!"

 Csak elárulom, hogy nagyon egyszerű itt kérdőívet szerkeszteni, de csak 25 kitöltöig ingyenes. Utána már fizetni kell. Így én kiváltottam a BASIC csomagot, ami két hónapra érvényes, 250-en tölthetik ki és 2990 ft. Az oldal automatikusan generálja az eredményeket, a statisztikákat. Nekem semmit nem kell csinálni vele majd, csak kinyomtatni és könyvbe spirálozni.

Utána meg átadni Petinek és mivel névtelen a kitöltés, de egy apró bemutatkozást kértem...majd lehet sakkozni, hogy ki is írta?! Mi már most rötyögünk Barbarával a felmérésen, mert nagyon muris.:-))

A második meglepi meg egy CEWE fotókönyv, amivel még nem nagyon tartok sehol, mert az is munkaigényes. Illetve még most fejeztem be az elmúlt 40 év fényképeinek szkennelését, illetve 2003-tól vannak digi képeink, azok válogatását. És utána albumba rendezem, idézeteket mellékelek...és már rendelhetem is a Rossman-nál.

Szóval eltűnésem okai ezek. Nem is nagyon jut időm sem varrni, sem semmire, továbbra is a konyhában alkotok.:-))) Pedig lesz még most hamarosan Szivelanna szülinapja, de már tudom, hogy mit készítek neki...elméletben.:-)))

Szép napot mindenkinek, aki olvasott.:-)))