B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. január 31., péntek

Na akkor játszunk.:-)

Már megint játékos kedvemben vagyok és remélem sok mindenkit magammal tudok ragadni. Elég "tré" idő van kinn...és egy játék mindig jó. :-) Még a felnötteket is feldobja szerintem.

Kitételek:
- Hagyj egy kommentet...mindegy mit írsz.
- Oszd meg FB-n, ha akarod.
- Légy állandó olvasóm itt a blogomnál.

Nyeremény:
- a nyertes személyének egy személyes apróság. Értem ezalatt, hogy pl. ha egy pasi jelentkezik, akkor neki nem Sk. gyertyát fogok adni, hanem pl. Sk. erös paprikát, vagy kis "Leszarom cseppet" - pálinkát kostolónak.

Határidö:
Legyen mondjuk 2014.02.08-ig (szombat ) este 22 óráig a kommentelés és 9-én ( vasárnap ) délelött sorsolok a Random.org-al.

Na akkor játékos kedvűek és gyerekes lelkületű felnőttek, játszunk.:-)


2014. január 21., kedd

Általánosságban

Kösz (már) jól vagyok....egy pár képet iderakok az elmaradottakból. Irni nem igen tudok: Egyrészt a kutya sem jár erre már. :-( Vagy talán még akad erre tévedö látogató???:-)  Másrészt meg Biborka mindjárt felébred......akkor meg aztán megint indul a dáridó itthon.

Még tavalyi képeket rakok ide, mert idén még nem csináltam semmit...vagy majdnem semmi kreativot. "Csak" fözök, mosok, vasalok ( azt nem)...hordom a gyerekeket ide-oda...szóval robot hegyek. De most újjult erövel vagyok. Köszönhetöen egy kineziológusnak ( KinezKata).:-)

Szomorú dolog, de sajna egy képet sem találok a karácsonyi dolgokról, amiket készitettem...lehet nem is készült fotó???? Igy jár az ember, ha mást kér meg, vagy rossz a gép...stb.

Na de rakok ide azért képeket pici kommentekkel.

Kézmüves kenyértésztából készült pizza.
 Kenyér.
 Muffin
 Besamelles husi
 Családom feltétezi a pizzákat.
 És ezek a mézesem készültek karácsony elött.
Tálak
 Mécsestartók
 Öntött gyertyák
És a többi.