B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. február 25., kedd

Na még mutatok.:-)

Még mindig csak apróságok...meg még mindig van, ami most is kimarad...de haladok, csinálom.:-)Ez a fóli egy nagyon kedves ismerösömnek készült. És "csak" azért, mert üsszetalálkoztunk és ö nagyon megdicsért, hogy milyen jól nézek ki és leri rólam, hogy jól érzem magam a börömben.:-)

Mondtam neki, hogy ez biztosan annak az ásványnak (és persze a kineziológusnak) köszönhetö, ami a fülemben lóg. És mivel ilyen kedves volt, megnéztem, hogy neki milyen ásványa van a horoszkópjához, és készitettem neki egy karneolos fülit. A felsön 8 mm-es gyöngyök vannak.
Ezen pedig 6 mm-esek. Mindkettőt felkínáltam neki, hogy válasszon...de mivel mindkettö tetszett neki, megkérdeztem a Barbara lányom, hogy szerinte ennek a lánynak melyik illene, és ö az apró ásványosat választotta. Igy már csak annyi a feladatom, hogy eljuttassam hozzá.:-)
Már régóta heverészett a dobozomban ez a kitüzö alap. MOst megtalálta a végleges formáját egy Csakra kitüzö formájában.
Ez szintén csakra lánc let, még filózom, hogy kié is lesz.
Ezek a fólik meg Boglárkának készültek. Ugyanis folyamatosan elveszitette az arany flbevalóit. ( Egy meg lett, egy eltörött, egy nem is lett meg. A két újat meg szintén elveszitette, de meg lettek.) Ezt megunva kevésbé drága fülbevalók vannak most a fülében. A füli alapok mind antiallergének, igy nem piszkálja a fülét és nem gyulllad be. Az alsó az rózsakvarcos gyöngyös.:-)
Ez a karkötö is készült valakinek ajándékba: tigrisszem és holdkó van rajta.
Ezek az akril gyönygös dolgok meg már nekem készültek. Mindig elajándékozok mindent, és most megleptem magam ezzel.

Söt még ez a magnetites füli is az enyém.:-) Kár, hogy a karkötöjét elveszitettem.:-( Valószinüleg valamit nem jól raktam össze. Úgy elveszitettem, hogy észre sem vettem, hol esett le rólam.:-( Sajnos...
Ezeknek a kis apróságoknak itt nincs gazdája, de beraktam a dobozomba, hogy jó lesz még valakinek. A kicsi füli az opálos, a három köves pedig rózsakvarcos.:-)
Egyelöre ennyi. De majd mutatok még, mert folyamatosan csinálok mindig valamit....persze a ház, a házimunka és a gyerekek mellett. Most meg Farsangra készülök.:-) Cowgirl jelmezeket varrok.:-)

2014. február 20., csütörtök

Mutogatok....:-)

Nagyon nehezen szánom rá magam a blogolásra. ILletve nem is a rászánás, hanem leköt a mindennapi szaladgálás, meg a lányok is igényelnek. Folyamatosan sütünk, fözünk, kirándulunk, biciklizünk. Ennek kedvez is többnyire a jó idö.

Enne a posztba most a mégiscsak elcsipett idömben készitette dolgokat rakom fel. Nem olyan sok minden...de azért csak valami.:-)

A Barbara sulijában is volt Jótékonysági bál. Ide is vállaltam édes és sós sütit, vettem támogatói jyegyet és készitette apró tombola tárgyakat. Ez a párna egy közülük. A többit nem fényképeztem...1 korondi cserepecskébe öntöttem gyertyát, és kettö gyertyatartót küldtem be gyertyával.

 Ezt a párnát már megint Boginak varrtam. Varrtam neki egy madárkásat is az oviba...de ezt még kérte, hogy legyen rajta az egész család, hogy ne hiányozzunk neki az oviban alváskor.:-)
Ez a madárkás párna volt az elsö ovis párna, amit meg kellett neki varrnom mostanában.

A Facebookon (is) szoktam játszani. Már a 3. játékot hirdettem meg. Egyszerü konyhás fotókat rakok fel és ezzel kapcsolatosan kell válaszolni a delikvenseknek. Aztán meg Random.org-al sorsolok. Ez az egyik nyertes ajándéka volt.
 Ez a Csakra lánc pedig a blogos játékom nyertesének lett a meglepije. PLussz kapott még egy DVD-t filmekkel...meg a kislánya egy DVD-nyi hanganyagot és hangos mesét.
 Varrtam vagy 14 zsepitartót is, mert ez olyan szóró ajándék. Ez is nyeremény lehet, vagy apró ajándék. Ilyet kapott a 3. Fb játékos és a kislánya.

 Ez egy cseresznyekvarc szett Barbara nagylányom szülinapjára. Direkt neki rendeltem a köveket és neki füztem fel. Ha hordja, reméléem segit neki.:-)
 A karácsonyi varott párnáim közül ez az egyik. Azt sikerült lefényképezve visszakapni. A másikat nem. Az egyik unokaöcsém és a zuram középsö bátyja kapott ilyet.
 Ezek meg a Bogi párnái...nagy párna gyójtögetö.:-) A fényképes alatt lévö 3 párnát és egy lepedöt is én varrtam neki...így hálából kiköltözött a nagyágyból a kiságyába. ( Egyik percröl a másikra.:-)
Ennyi a móka, amiket csináltam. Készülöben vannak még dolgok, de nagyon nem tudok gyöngyözni csak este. De néha hulla vagyok már. A varrás most megint nem megy, mert a helyiségemben el KELL pakolnom, hogy jól érezzem magam benne. És még nem jutottam el odáig. MOst a napokban biztosan keritek rá sort, mert már rendet raktam és kiselejteztem a dolgozót, a speizet, a fürdöszobát és a konyhát, a gyerekek játékait. Most én jövök.:-)

2014. február 9., vasárnap

Sorsoltam :-)

Kicsit megkésve ugyan...de mentségemre szolgáljon, hogy aamikor meghirdettem a játékot, még nem tudtam, hogy anyuhoz megyünk Parádfürdöre a Kórházba látogatsára.:-)

Na de, térek a lényegre. 10-en jelentkeztetek a játékra.  1. Anita
  2. Artmüller Ágnes
  3. Gressai Márta
  4. Latinka
  5. Kismaccs
  6. Balla Dániel
  7. Nagymamis
  8. Shebi
  9. Amy Noviczki
  10. Tesóm
 Én kisorsoltattam  Random.org-al és ezt az eredményt kaptam.:-)

True Random Number Generator