B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. június 4., szerda

Újabbak

Az egyik óvónénink lánya férjhez ment. Marika kért meg, hogy beszkennelném-e a családi receptek egy részét a lányának, amiból egy receptes könyvet készitene és odaadná ajándékba. MIndenki ( nagymamák, nagynénik, anuyka) kézzel irta le a receptjét...és ez lett a végén belöle.:-) Bövithetö könyv A4-es formátumban, amit a fiatalasszony majd tud folytatni. Került bele szalag, szalvéta, muffin papir, szines papir. ( A fényképek nem olyan jók, de már megint kutyafuttában fényképeztem.:-)
Ezeket a párnákat egy varró-"kolléganötöl" vette Peti a lányoknak.:-)
 Ezt a babatakarót én készitettem egy babalátogatásra. Éda kapta tölünk más aprósággaé együtt. Pihe piha babysoft anyagból varrtam. MÉrete 70*100 cm.
 Ezt a képkeretete a boltban vettem, én csak a fényképet kerestem és elöhivattam, majd diszitettem fel fafigurákkal. A mamák kapták anyák napjára.
 Egy szólinapra voltunk hivatalosak. A barátnöm kislánya lett 6 éves. Neki varrtam egy fényképes párnát, meg még kapott hozzá mást is.
 Ez a párna.:-)
 Készültünk az ovis évzáróra, ahol a már nem dolgozó óvónénik kapták ezeket a meghívókat. Én készitettem.
 Egy szép versike és a meghivó szövege került belülre.
 Ezt a Manna szappan csomagot én kaptam egy nagyon jó ismeröstöl, mert "megérdemlem". Mert szerinte olyan sok mindent adok másoknak, hogy most eljött az ideje - én is kapjak egy kényeztetö csomagot. Isteni volt az illata, mikor hozta a postás. Rögtön ki is bontottam.
 Ezeket a párnákat meg én varrtam az ovis búcsúztatóra az óvónéniknek, dadusoknak Áldással.:-)
 A két óvónénié


 A két dadusnénié.

 A virágokat meg szálban vettem és becsomagoltam illetve kaptak egy kártyát is mellé egy szép verssel. Ezt minden óvónéni és dadus kapta.

 Ezeket pedig Tiffany Andi készitette az óvónéniknek a csoportunk nevében. Ez a kosár megint jótékonyságra ajánlva aaz Egri Állatoknak.
 Ezt a csomit pedig egy FB-játékban küldtem egy jó ismerösömnek.
Ennyi.:-)