B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. június 10., péntek

Kávés-teás játék Ritánál

Tegnap csomagot hozott a posta!!!! Nagyon örültem, mivel Edina küldött nekem szappanokat a Rita játékában! Sajnos megint nem sikerült teljes diszben lefényképeznem a szappanokat, mert a kissebbik lánykám belemarkolt a tetejébe, mire észbekaptam.:-((( Edina ne haraguidj, már a fotóra is így kerülnek. De legalább mindenki láthatja, hogy közkincs lett.:-))) Én meg nevelhetem még a kicsinyemet, hogy ne ugorjon neki mindennek.

Edina nagyon szépen köszönjük!!!!!! Amin külön meghatódtam...mert ez nem sűrűn esik meg ugye a "rohanó világunkban"...hogy még KÉZZEL IROTT levelet is kaptam!!!!!!

És ime a szappanok:
- kisvirág alakú - kávés
- napraforgó alakú - zöldteás
- rózsaalakú - teás-kávés.:-))))


Én kis párom a játékban...-aki nem is tudja, hogy tőlem kap!!!!:-)))...még kis türlmet kérek! Tegnap szerettem volna elkésziteni, de ugye nem volt áram. Ma remélem már belefér.:-)))

2 megjegyzés:

Edina írta...

Semmi baj:) Szerintem ez a nagy meleg sem volt kedvező hatással a szappanokra:(
Örülök hogy örültél a kis ajándékomnak:) Kívánom hogy egészséggel használjátok!
puszillak
Edina

Rita írta...

DE jó!!!!! Örülök, hogy ilyen gyorsan megkaptad a csomit és tetszik a tartalma...... sejtettem, hogy Te nagyon fogod értékelni a saját készítésű szappanokat! Ugye nem baj, ha lenyúlom a képet, csinálnék majd egy képes összefoglalót a játékról, ahhoz kellene. Pussz :-)