B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2017. április 17., hétfő

Kellemes húsvéti ünnepet! :-)

Hát nem jött össze a heti egy bejegyzés.:-) Kicsit beindult a március. Sok-sok változást hozott az életemben. És kicsit kevesebb lett az idöm. De beosztom és azért csak készülnek nálunk is dolgok.

Most ezeket szeretném bemutatni. KÉszültünk a kicsikkel a húsvétara...is.:-) Majd a következö posztban a szülinapos bulit mutatom meg.

Na lássuk. :-)
KÉszitettünk a kicsikkel közösen egy vendégváró asztalt. Igy néz ki összességében.


A részleteketben nem nagyon veszek el, de kiemelem, hogy majdnem mindent sk. készitettünk. Pl. csirkés aszladisz, házi linzer és mogyoróvajas keksz. ( Az ostya az bolti.:-) És sütöben száritott kifli chips, füszeres olajjal leöntve.

 Készitettünk a kis locsolkodóknak ajándékot, amit majd megkapnak. Itt csokitojás és filc tojás a menü.
Öntöttünk ki tojás alakú gyertyákat és, hogy a tojás héja se menjen veszendőbe, azokból mécsestartókat öntöttünk.
  
A szokásos hungarocell tojásból és készítettem bőven, és a saját festésű tojástartóba pakolták a lányok. De mivel nem fért el mind, azért még a kosárba is rámoltak.
  
Kinn a teraszon a szokásos tojásfát diszitették fel, a kis fa húsvéti diszekkel.És persze kiraktuk a csöretlen kukorékoló kakasunkat és a tyúkját is.
Az ablakban is a gyerekek keze munkáját dicséri a  kipakolás. Illetve a középen elhelyezett üvegben a Biborka sk. bab ültetvénye van.:-)
 És mivel már nincs ecetfánk, ezért egy leandert diszitettek fel a lányok tojásokkal. Ezt gyorsan kicipeltem a sziklakertbe.:-) Virágzik a japán cseresznyefánk. Gyönyörü.
 Virágzik az orgona, a tulipán, a medvetalp- ( És ne nézzétek, de a fü is tengernyi....mert hiába osztogatom az időmet, arra csak nem jutott idö .:-)

 És akkor ennyi mára. Kellemes húsvéti ünnepeket minden erre tévedőnek.:-)




Nincsenek megjegyzések: