B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. április 25., csütörtök

Cerberos Állatvédö Egyesület kampánya

Kedves Lányok, Követöim.

Kicsit kampányolok a kutyákért (is). Ha már per=pillanat másképpen nem tudok segiteni. Az alábbi kampányoldalt és az oldalamon található bannert a Cerberos Állavédö Egyesülettöl kaptam. Kitettem, hátha ezzel is segithetek az 1 %-omon kivül persze.

Titeket is erre kérlek, ha tehetitek, olvassátok el a felhivást és tegyétek ki a bannert....és esetleg az 1%-otok is sokat segithet.:-)))

 "Van 11*2 cm helyed, hogy megments egy kutyát?

Ennyi kell ugyanis egy átlagos banner elhelyezésére, hogy népszerűsítsd az 1%-os kampányunkat. Küldd el a méretet, amire szükséged van a egyszazalek@cerberosegyesulet.hu e-mailcímre, és mi mielőbb visszaküldjük a bannert. Ha feltetted, csinálj róla egy képernyőfelvételt, és szintén küldd el nekünk, így beléphetsz a támogatóink népes táborába, akik TETTLEGESSÉGIG FAJULNAK ha az állatokról van szó! Biztosan van már a fejedben olyan ismerős vagy akár saját weblap, ahova feltetethetnéd. Hát hajrá!! Mozduljunk meg együtt."

2013. április 20., szombat

Segitség Multiply!!!

Lányok segitsen valaki!!!! Én évek óta Multiply-es voltam, volt saját oldalam...stb. Elég régen voltam fenn, ma bepróbálkoztam...de eltünt az oldalam. Törölhetnek csak úgy????????????

Ki tud róla?? Segitsetek kérlek!

2013. április 18., csütörtök

Szülinap, meg tavasz, meg még egy kis lemaradás behozása:-)

Egy pár kép, és nem sok mondat....idö és néha kedv híján nem raktam fel Drága Boglárkánk szülinapi meglepijét...az ovisat. Ugyanúgy, mint tavaly is az idén is muffinokat - mégpedig málnás pudinggal töltött muffinokat sütöttünk neki kereken 50 darabot....de csak 40 darb került be az oviba.:-) A tetejét csokiba mártogattuk neki és házi festésü mercipán golyókkal dobtuk fel egy kicsit. Barbara is segédkezett a hugi sütijénél. ( Még figyelmeztetett is, mikor átvittem, hogy nehogy eldobjam útközben.:-)


Itt az ovis kép mellé.

Ezt a képeslapot én készitettem neki:
A húsvétról még mellékelek képet, mert csak a készülödést irtam le...de volt nálunk tojáskeresésé is kora reggel. ( Akkor még hideg volt)


Nem csináltam semmi nagy dolgot az elmúlt idöben...söt húsvét óta semmit....várom az én szülinapomat.:-))) Csak egy kics virágot ültettünk a lányokkal és elkezdtük dzsungelesiteni a teraszt.....persze még közel sem vagyunk készen...majd megmutatom, ha minden virág kinn van, hogy milyen fene szép lett.:-)

És hogy miért is nincs idöm semmire? Elfoglaltság a kicsivel, a naggyal és persze a középsövel.:-) A kutyával, a macskákkal, a degukkal és a hörcsögökkel...akik ezen felbuzdulva éppen a hétvégén ajándékoztak meg bennünket 3 pici dzsungáriai hörcsög-kölökkel.:-)))

Ime az örök mosolygós - örök mozgó - huncut Bíborka, akire mindig figyelni kell.
 Imád hintázni
 Ugrálni is próbálkozik...
 ..és bírkózik is.
 Ody kutyánk.
 És Boglárka, aki mostanában megtáltosodott, köszönet a FeedBack-nak és egymásután oldja meg a feladatlapokat.
 És gyakorolja a logopédiai gyakorolnivalókat....( Én ezt konkrétan nem tudom megcsinálni a nyelvemmel.
És miért nincs néha kedvem? Azt nem tudom, de sokszor el vagyok már fáradva a nap végére...:-)))
2013. április 1., hétfő

Húsvéti készülödéseink képekben

Ilyen lett végül is a nappaliban lévö feldiszitett asztalunk.:-)))Ezzel a képpel kivánok mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket.:-))))

És, aki esetleg tovább olvassa, akkor a következö képeken részletezem, hogy miket is csináltunk.:-)

A 2. képen vannak a Peti szerezett tojásai. A 3. képen vannak a hungarocell tojások, amiket mindenkinek majdnem névre-szinre szólóan készitettem.:-) ( AZért ideirom, mert most nem tudok a képek közé beszúrni...és nem kinlódok a megoldás keresésével.:-( )

Elkészítettem a neten keringö ötlet alapján a nyuszi tartó tojást. Nekünk Bogglárka filc tyúkokat rakott bele, amit még az regek otthonából kaptak a gyerekek. Az idösek késziteték.

Kis kártyák is készültek. Olyanok, mint tavaly is volt.
Ezek itt kifújt tojások ( 15 db), amiket befestettünk akrill festékkel és a boltokban kapható zsugor fóliákat olvasztottuk rá. De nem a használati útmutató szerint készült, mert ott forró vizet irnak...az meg lehet nem tett volna jót a festett tojásnak. Hanem a húlégfúvóval olvasztottuk rá a fúliát. Boglárka olyan serényen adogatta és húzogatta a fóliákat, hogy öröm volt nézni.
Ezeket itt a kis bébiszitterünktöl kaptuk ajándékba. Hetente egyszer vagy kétszer szokott eljönni hozzánk. Általában vasárnap, mikor mindhárom csajos itthon van...és besegit egy kis játékkal, hogy én meg tudjak fözni és haladjak a dolgommal. Nagy meló lehetett neki, mert a képeslapot is ö szinezte, meg kézzel varrta a nyuszikat. Kaptunk még egy kicsi nyuszit is - az lett a Bíborkáé....de most nem találtam, mert a kicsi játszott vel...és valahol a 4. dimenzióban felszivodott.:-(
A kinti tojásfánk most lekorlátozódott a barkás asztali diszre, mert tavaly ki lett vágva az ecetfa a kapuban...és egy japán csersznye van helyette, de  ömég olyan kicsi, hogy nem mertem megkockáztatni, hogy diszitsük.
Az ablakba is bekerültek a varott koszorúk.....
Az ajtókra is felkerült a kis eldeformálódott koszorú....csak most vettem észre, de mindjárt kimegyek és megigazitom.:-)
Közben Boglárkával még "megfestettük tegnap este a sonka mellé kerülö sonkalében megfött tojásokat. Még Peti is ott állt felettünk. Ez ilyen"shake it" technika volt. :-)) Kis pohárba öntöttünk rizst, arra ételfetéket és összeráztuk. Majd beleraktuk a melegen tartott tojást...és megint ráztuk a pohárban ( fedövel) lévö tojáést. A végeredménye egy p9ttyös tojás....ha csak kevés ideig ráztuk....ha tovább, akkor majdnem egybefüggö szines tojás a végeredmény. Boglárka természetesen ezt is nagyon élvezte.

Tegnap amúgy nagy fözésben is voltam. Már reggel 5-kor ahogyan felkelt Biborka, hozzáfogtam a dolgomhoz...és fél 10-re készen is voltam a hidegtálas alapokkal. (Egyre jobban megy ez nekem.) Utána kisütöttem a Tifannyilditöl kapott Madártej szeletet, ami Barbarának is, meg a barátjának is a kedvence...no meg Boglárka sem veti meg. A szórócukrokat éppen pont Petitöl kaptam vagy 3 félét és abból tettem rá.:-)))
Anyunak egy ilyen kis összeállitást vittünk el, meg kapott még kistányéron csokikat (de azt nem fotóztam). Anyósomék is ilyet kapnak, de az övéket most fogom még összerakni. No meg a sós sütit is most sütöm, mert leveles-vajas tésztából sütök még virslis sósat és az frissen jó...mire jönnek a locsokodók.

Közben Biborka már néha megelégelte a nyúzsit és jelzett a járókában.:-))))
Boglárka is felébredt a délutáni alvásból és az övé lett az elsö Madártejszelet.:-)))
Szóval elteltek a napok....de megpucoltam az ablakot is két helyen ( PEti segitett ) és lemostam a függönyt is....Igy ma már jöhetnek a fiúk locsolkodni. Várjuk öket sok szeretettel!:-)