B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. december 18., csütörtök

November és majdnem karácsony

Sok minden volt most is. A melléképület 2-3 nap hijján már majdnem kész. Ma befejezik a maradék metlakizást és jön a villanyszerelö is. Beszereli a kapcsolókat. Igy már kiköltöztethetjük a kis helyiségek a terasz végén ide valahová, a dolgozómat a kis helyiségbe. Barbara mehet a dolgozóba, a kicsik meg a Barbara szobájába.:-) Elmondani is sok.:-(

Karácsony elött már nem igen lesz meg. A lányoknak is elhoztuk tegnap a megrendelt ágyaikat. Barbara már tükön ül.:-)

Közben Petinek is ki kell mennie Németbe és elhozni az ottani bútorokat. Azt még nem tudom hová fogjuk rakni.:-( Még egy melléképület kell.:-)

Közben azért kreativkodtam is. Igen sokat. ILletve ásványékszereket készitettem. Nagyon sokat megrendelésre, nagyon sokat csak úgy. De a Falu karácsonyára már nem maradt sok minden, eröm meg nem lesz pótolni. Ma még festem a tanitónéniknek a mézeskalács tálakat és mécsestartókat, meg ma kisütöm még az apró mézeseket, amiket este festünk meg a lányokkal. SZóval idöm nem sok lesz ma(sem).

Az ajándékokat is szeretném ma vagy holnap becsomagolni, mert karácsony napján nem lesz rá idö. Ugyan anyuhoz megyünk és nem kell fözni, de elvállaltam a hidegtálak elkészitését az anyósomék 50. házasssági évfordulójára, amit aznap kell megcsinálnom, hogy 25-én csak disziteni kelljen.:-)

Na de álljanak itt a képek a beszédem helyett.:-)
Holdköves karkötö egy leendö kismamának.
 Textil gyümölcsök hada megrendelésre.
 Újabb levendulás párna
 4 db füli egy megrendelönek.
 Nyaksálak megrendelésre.
 Angyalkás szett megrendelésre.
 Papirzsepi tartók.
 22 volt összesen.
 Szülinapos játékban ez volt az ajándékom .
 Még egy lila párna.
 A többi ékszert nem részletezem...de majd mind megrendelésre készült különbözö ásványokból.
 Ezt itt csak ideirom, hogy a kineziológus barátnömnek készitettem...kicsit le votl ö is merülve. Egy csakralánc és egy rózsakvarcos életfa. Még textilgyümi
 A Miskolci Egyetemen a volt Német nyelvészeti tanszéken tanszékvezetőként dolgozó barátnőm lányának készült szülinapi szett.
 Megrendelésre készült idézetes párna.
 Karácsoni ajándék egy dédinek és egy nagymaminak.
 Még egy holdköves karkötö egy leendö kismamának.

 Házi Áldások egy volt Holköves leendö kismamának...aki azóta már meg is szülte a kicsi lányukat.:-)
És volt még sok sok más is, de ezeket fotóztam.:-) Majd jelentkezem még.

2 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Elolvasni is "rossz" volt ezt a rengeteg munkát, amit véghez vittetek és mellette ennyi szépséget készítettél?:) Fantasztikus vagy Csilla!!! Ja, persze, ha az ember fiatal, megy minden, mint a karikacsapás!:D Lassan ideje befejezni a karácsonyi előkészületeket, mert elalszol a fa alatt!:D Legyen meghitt, szép ünnepetek, BOLDOG KARÁCSONYT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!:)

Csilla Torbavecz írta...

Köszi Ildi! Néha ki is voltam borulva.:-( Az épitási váűllalkozó emberileg jelesre vizsgázott, mert folyamatosan vigasztalt, meg ne idegeskedjek...stb. És naprakészen a határidöre készen is lettek. Jövöre vele csináltatjuk a külsö homlokzat festést...ez tuti.

Közben voltak itt más események is ( rendörség és mentö...azokat már le sem irom...de két napig azon is gondolkodtam, hogy visszaadom a jogsimat.:-( ) Szóval örülök neki, hogy mindjárt karácsony, és hogy mind itthon vagyunk már.:-)

Majd irok még külön is de itt is kellemes ünnepeket kivánok.:-)