B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. február 8., kedd

Névtábla..:-))

Ha már megkaptuk az ideiglenes - 5 hónapra szóló - kis irattár- tanárinkat a kolléganőmmel....úgy gondoltuk egy kis kreativitás és vidámság nem árt nekünk sem. Picit otthonosabbá tesszük. Kezdtük egy névtáblával. Illetve dupla névtáblával, amit szét is lehet majd szedni...ha majd egyszer elválnak útjaink. Akkor ki-ki viheti magával.:-)) Addig is az ajtónkon fog lógni.:-))A színben megegyeztünk, a többi az én dolgom volt.Még jó, hogy Gabi is azokat a színeket kedveli, mint én. Korban is összeillünk....a gyerekeink számában térünk el, mert neki 3 lánya van.:-)

Az én névtáblám csálé lett, de ő volt a próbababa...azon próbáltam ki mindent 8 pl. ringlizést vagy hogy is hívják )...és a kolléganőm kapta a kicsit precízebbet. De azt hiszem nem az a lényeg, hogy csálé. Ha eladásra varrtam volna, tuti kuka lett volna...de nekem jó ez így.:-))

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Szerintem pont az a jó a kézműves dolgokban, hogy mind egyedi és különleges! Nagyon jó! A szín pedig teli találat, a narancsra mindig jó ránézni! :)

Csipkerózsika írta...

Hát szerintem egyáltalán nem csálé, biztos tökjól fog mutatni ajtón...))

georgina írta...

Szerintem is az egyedisége jó benne,ettől a tied,szerintem csúdaklassz!!

Tiffanylda írta...

Vidám, aranyos! Jó ötlet volt, gratulálok! Gondolom, a kollegina is örült!:) Semmi csálét nem látok...

Nagymamis írta...

Szerintem is jó lett! Különleges és egyedi. Gratulálok!

Moncsi írta...

Szép napot kívánok neked. Kérlek szépen ha van egy kis időd kukkants be hozzám van ott neked valami. Fogadd tőlem szeretettel!