B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. március 3., csütörtök

Úgy tünhet, hogy...

...mostanában nem csinálok semmit. Pedig igen is, azért apróságokat sikerül összeütnöm.:-))

Volt/van egy kis betegeskedés már két hete, váltjuk egymást a lányokkal ( most én vagyok)..volt vendégeskedés a nagyobbik lánykámnak, amikor is az alkotásom kimerült a sütésben és főzésben.

Volt szomorúság, betegség és halál. Ugyan nem hozzátartozó, de megviselt, mert egy fiatal 17 éves fiúcska halt meg hosszú betegség után..:-((

Na, de ezekről ennyit. Készítettem valamit egy nagyon kedves barátnőmnek, aki szintén beteg és folyamatosan jár kemoterápiára...de most sajnos ő sem érzi jól magát. Kedvence NAPSÁRGA, EZÉRT EZEKET SZÁNOM NEKI, HOGY GYÓGYULGASSON....

A nagyobbik lánykám sulijában lesz egy Nőnapi jótékonysági bál, amin ugyan nem tudunk részt venni ( nincs itthon a párom sem....:-((( ) de vettem támogatói jegyet, sütünk sós és száraz édes sütit ( amit még nem tudom, hogyan juttatok be, mert most szombaton dolgozom...), meg felajánlottam 1-2 apróságot a tombolára. Ezeket:

No meg csináltam még zsepitartókat "szóró-ajándéknak".:-)))Kisebbik lánykám sajna az én minőséginek nem mondható fogaimat örökölte...és elkezdtünk a fogdoktornénihez járni. Felkészülünk minden látogatásra lelkileg-testileg is...és persze visz a doktornéninek ajándékot. Legelőször egy angyalkás kulcstartót vittünk. Most a doktornéni is meg az aszisztensnője is kapott egy-egy PZS tartót. A vizsgálat végeztével olyan felszabadult örömmel rámolta ki a kicsi a táskámat és vitte Enikónek oda az ajándékát...Öröm volt nézni. Persze Bogi is kapott ajándékot. Egy-egy matricát meg egy pici fogkrémet.:-)))

És a munkámból adódóan most gyártogatok különböző Power point bemutatókat. Amit annyi év óta nem használtam már, de most még az is jól esik. Na, megyek is a dolgomra.:-))))

3 megjegyzés:

Aranka írta...

Remélem használ a kemo a barátodnak és a gondoskodásod is erőt ad neki. A családunkban nemrég halt meg mellrákban valaki 42 évesen.

Tiffanylda írta...

Jaj, ne is írjatok ilyesmikről, mert bárhova nézek, csak ilyen rémes dolgok vannak! Borzalmas világban élünk, sosem tudhatjuk, mikor kerülünk sorra... A kór nem válogat, gyerek, fiatal, idős, mindegy...

Csillám, örülök, hogy a munkád és a gyerekek dolgai mellett is ennyi mindenre jut időd, szép teljesítmény! Gratulálok!:) Úgy érződik, hogy jól esik dolgoznod!:) Vagy rosszul értem?

Cheeks írta...

Szia!

Úgy néz ki, hogy az unokahugom, akinek max. 20% esélye volt a gyógyuláshoz, a 3 kemója lesz az utolsó :)))), mert már a második előtt sem volt kitapintható a daganata, de a protokolt nehezen adják fel, most a 3. után lesz MR is, mert az UH-n sem látszott már semmi a csontdeformáción kívűl :)

A barátnődnek üzenném, hogyha kell neki segítség, keressetek meg, mert van kiút :) Akár az unokanővérem blogját elolvasva is sok segítséget, útmutatást találhat a gyógyulásához :)