B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. december 12., vasárnap

Gasztro ajándékok

Belefogok már én is mindenbe...de hozzá kell tennem, hogy nagy élvezettel készitettem mindet. Biztosan nem hibátlan...mert pl. a mézeskalács tálkán az iróka..kicsit vastag.....De még mindig nem találtam meg a tökéletes receptet. na majd jövőre!!:-)))

Aztán itt van a bizonyos csokis sütis recept,amit a Tiffany Andi ötlete alapján átköltöttünk egy kicsit. Illetve nem találtam 1literes befőttesüveget,....ezért én másba töltöttem...Ezeket már csak sütni kell..:-)))
És itt van egyelőre egyfajta banános bonbon...amit még követ kétféle..azok még a htőben dermednek..és várják, hogy Bogi elaludjon, mert akkor csokizhatom. És szerintem ilyeneket még csinálok ,mert nagyszerű dolognak tartom...és tudom mi van benne...és persze én csináltam. ( Na jó, Barby szórta a golyókat a tetjére..:-)))) A kicsike meg lopta a pici golyókat-...:-)))

Termékeny napom volt. A többit meg még nem tudom muatatni...pedig sok minden van!:-)) Majd...

4 megjegyzés:

Agnes. írta...

Kedves Csilla!

Mindig megnezem az alkotasaidat es csak amulok a kreativitasodon.
Nagyon szepek lettek, en a hibakat nem latom, igaz nem is keresem:)

Tovabbi szep keszuledest kivanok Neked es csaladodnak!

batorba írta...

Köszönjük Ágnes!! Készülünk....lehet kicsit túl is vállaltam magamnak magamat...pedig csak a családnak készitjük az ajándékokat. Addig, amig itthon vagyok a kicsivel és "ráérek"...addig lesz ez divat!:-)))De majd meglátjuk!
Békés karácsonyt kívánok én is!

Nyárády Károly írta...

Csilla a nyughatatlan alkotó! :-)))
Gratulálok a gasztronómia mesterének!
Üdv!

batorba írta...

Köszi Karesz! Öszintén szólva a bon-bonokra nagyon büszke vagyok ..már most 4 féle várja a gazdiját! A férjem a kommentet tuti nem olvassa, leirhatom, hogy neki készülnek. Nagyon édes szájú!! Remélem a házi marcipános finomságoknak örülni fog majd. A többit meg ki kellett próbálnom...és meg vannak a kisgazdik...csak még nem mind ért célba..:-))) Szóval: Köszi a dicséretet!:-)))