B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. december 27., hétfő

A MIFÁNK

Orbis megmutatta majd kérdezte, hogy milyen a FA, ami most az otthonunkat dísziti. Láttam már a Diusb-ékat és a Rozandiékat is! Kedvet kaptam én is, hogy megmutassam...:-))) Ez a kép 24-én reggel készült. Mi már előző este feldíszitjük, hogy nyugiban legyünk a díszitésnél, no meg, hogy ne bukjunk le Bogi előtt napközben.. Amíg kicsi alszik este, mi molyolunk a fával...és másnap reggel lőn a kicsinek ott a fa!!!:-)))
Egy esti fotó..:-))
A mi fánkra jellemző, hogy annak idején, mikor elköltöztünk kaptunk anyutól egy jó pár darab "100 éves diszt". Megfelezte velünk az övét, majd minden évben került hozzá 1-2-3-stb újabb dísz. A szineket nem szoktuk váltani, egyre jobban jellemzőbb azonban a piros szin. Minden évben készitünk valami újdonságot a fára, így most elértük azt, hogy annyi díszünk van már, hogy Peti a felénél azt mondta, hogy elég már ennyi rá. (Vagy csak megunta rakosgatni...:-)))) Mi azonban Barbarával szorgalmasan felakasztgattunk mindent.:-))) Most körbejártam a fát és 1-2 SK díszt lefényképeztem, csak érdekességképpen a teljesség igénye nélkül.:-))) Kb. fele-fele arányban vannak most a díszek....


10 megjegyzés:

Gaby Erika írta...

Hát ez gyönyörű egy fa! Van rajta minden, mint egy karácsonyfán :), ahogy mondani szokták!
Szép nagy, és milyen lelkes kis tündérke rajongja körűl!

diusbd írta...

Tényleg nagyon szép!!! Ilyen egy igazi fa! Van rajta minden! Én sajnos lusta vagyok a szaloncukrokkal meg a mézeskalácsokkal szöszölni....

Gaby Erika írta...

És ez csak a csúcsa??!! Fantasztikus.

batorba írta...

Igen...az anyu kertjében volt 4 db 20 éves fa, amiket most kivágatott ( szomszéd miatt)...az egyik csúcsa került hozzánk. Kettő fenyőcsúcsot, két gyerekeiket egyedül nevelő szülő kapott meg a faluban..és egyet eladott...:-)))

csipkerózsika írta...

Formás,díszes fa,kislányod pedig egy tündér..:)) Ezeket a díszeket mind te készítetted??? Nagyon ügyes vagy!:)

batorba írta...

Hát nem egyszerre készültek...hanem minden évben készült valami...aztán összegyűlt...:-)))

Ládikó írta...

Csodaszép a karácsonyfátok. :)Boldog új évet kívánok Nektek. :)

batorba írta...

Köszönjük szépen és viszont kivánom!

Orbis írta...

Szia!
Nagyon szép a fátok! És szuperek a díszek, nagyon tetszenek!!!
Boldog új évet kívánok nektek, sok ötletet és még több időt hozzá :)

Sziranszki írta...

Szia! Deja vu érzésem van, amint a képeid nézem. Ilyen pizsis, reggeli, ajándékok nélküli karácsonyfás kép készült nálunk is :) Szintén éjjel díszítünk, hogy reggelre meglepi legyen a fa. Zsófi még mindent elhisz, ami a Jézuskával, karácsonnyal kapcsolatos. Lehet, jövőre már nem fogja, de most még olyan helyes! A Ti fátok igazi karácsonyfa, színes, szaloncukros - amilyennek lennie kell! Kreativitásban Gazdag Boldog Új Évet kívánok!