B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. december 11., szombat

Postás:-))))

Mint mindenki másnál...nálam is sűrűn jár a postás!:-))) Elvileg megfogadtam magamnak, hogy nem bontom ki a csomagokat csak a karácsonyfa alatt...de Boglárka megkönnyitette a döntésem felrúgását. Felbontotta ő, mire odanéztem.:-)))
A Tiffany Andi játékáben felajánlotta Judit Gödről n0ekem a lószőr medált!!! Ez még szebb élőben, mint a fényképen!!!Nagyon szépen köszönöm Judit! Nagyon nagy örömet szereztél vele.:-)
Kaptam még egy levélkét, amiben Kera-tól kaptam ajándékot!!! Szintén a Tiffany Andi karácsonyi játékában sorsolt ki Andi! Kiscsajom rögtön levette a szappankáról a papirt....de nem adtam oda neki...és természetesen csak felügyeletemmel használhatják a lányok a szappant.:-))) Irigy vagyok...de nem mindennap kap az ember ilyet!!! És a horgolt szaloncukor meg a csillag...megint felkeltette az érdeklődésemet a horgolás iránt...lehet majd két ünnep között megint kicsit hozzáfogok a nagy semmittevésben! Nagyon szépen köszönöm KERA!!!
És a Szegusz varrásait szeretném még megmutatni, ami a lányok Mikulás csomagján volt...nagyon köszönjük Timi! Hozzá kell irnom, hogy a télapóknak volt szakálla is...cak Boglárka magáévá tette.:-(((( Maga az ötletet szerettem volna most itt érzékeltetni, hogy milyen klassz kis csomagdísz volt a Mikulás csomagon!!!:-)) Szóval Timi ne haragudj a megtépázott télapóért!!!! Majd ünnep előtt még szerintem ragasztok rá szakállat...mert azért szeretném feltenni a fára!!!

2 megjegyzés:

Szegusz írta...

Huhhhh! Szegény Mikulásokról így lejött a szakál???? :(((

batorba írta...

Jaj Timi, ne aggódj...csak a miénkről...:-((( Bogi cincáló kis kezének a nyoma. Oda is akartam irni, hogy eredetileg nem ilyen állapotban volt.:-))))