B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. március 14., hétfő

Holnap sorsolok!!!

Március 15-i dátumot adtam meg a játékomhoz! Holnap este 10-ig várom a jelentkezőket még!!! És lehet még aznap este, de lehet csak másnap sorsolunk a lányokkal!!

Aki szeretne, még jelentkezhet!!!!!

Az ajándékok,ahogyan említettem is többen lesznek, hogy a nyertes illetve a nyertesek választhassanak!! Ugyanis azt találtam ki, hogy sokan jelentkeztetek, ezért legalább 2 nyertes lesz!!!!

Az ajándékokat a sorsolás után lefényképezem és lehet majd választani, hogy ki-mit szeretne. Lesz kész csomag és lesz "Alkoss magad!" csomag is. Illetve megint készitek édességet is, mert hátha valaki csak olyat szeretne.:-)))Pl. KARESZ!!!!!:-)))

Kellemes napot kívánok mindenkinek, a borús idő ellenére is. Bár Pécsen 20 fok van ..állítólag...Nálunk meg szemerkél az eső és felhős az idő.:-( Eddig kinn voltunk a lányokkal, nemrégen jöttünk be. Egy kis levegő nem ártott meg nekünk sem, no meg a kis kerti munkácska sem.:-))

5 megjegyzés:

Rita írta...

ide már megjött a tavasz, a napon 22 fok van :-))

Cakeni írta...

Juj ,majdnem lemaradtam:)
Szivesen játszom én is :)

Amy-kreatív írta...

Jöhetek még játszani?
(Köszi!)Nem emlékszem, hogy jelentkeztem volna, de inkább 2x, mint 1x sem!
Köszi a lehetőséget!
Ha van kedved, nézz be hozzám, megtisztelnél vele!
http://amy-kreativ.blogspot.com

Tiffanylda írta...

Nálunk valóban 20 fok volt és csodás tavasznak tűnt, de a szél egy kicsit elrontotta... Mondjuk, én utálom a szelet, lehet hogy csak nekem van bajom vele?!:)

batorba írta...

Nem Ildi. Én sem szeretem a szelet, mert azt a pici jó idő-érzést is elveszi.... Mert hidegebbnek érzed a meleget. Arról nem beszélve, hogy egyfolytában attól félek, hogy megfújja a Bogi fülét és megint fájni fog neki.:-( Nem adok neki gyógyszert, mert nem lázas...folyi k az orra, de nem tooom mit kellene csinálni vele, hogy ne folyon ennyire az orra.:-((( Mondjuk az enyém is folyik...