B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. március 12., szombat

Itt a tavasz:-))) Itt van újra...

Reméljük, hogy marad a jó idő. Én már készülödgetek a húsvétra. Mostanában kevesebb szabad időm volt, de azért termeltem egy pár tulipánt....remélem ebből már marad nekem az idén. Most csak egy fénykép erejéáig behajigáltam őket egy vázába...de még csokrosítom őket. 5-7 szálat teszek egy csokorba és szép vastag szalaggal díszitem. Így lesznek ajándékok:-))))



Aztán meg készült egy jó pár darab "pipi" hurkapálcára tűzve...egy pár darab már gazdira talált a munkahelyemen. Olyan tavaszváró virágdísz lett belőlük. De varrok még, mert szerintem a locsolóink ilyeneket fognak kapni húsvétkor.:-)))ja a képen Bogi akarta fogni a pipiket...így sem a csirkék, sem Bogi nem látható renesen...mert állandó mozgásban volt.:-))) Pedig egy kicsit beteg, de meg nem áll egy percre sem..:-)))


8 megjegyzés:

Moncsi írta...

Szépek a tulipánok, és a pipik is aranyosak. Ügyi vagy. A kicsi lányon tényleg látszik, hogy még beteg:(((. De nagyon aranyos lányka:). Gyógyuljatok meg hamar, hisz itt a tavasz mint már mondtad...
Üdv Moncsi

georgina írta...

Nagyon szépek lettek!Gyógyuljatok hamar,itt a jobb idő!

Rita írta...

Ismerős a csirke a tavalyi szakkörös projektból, de a farka is visszaköszön :-)))

batorba írta...

Rita!!!! Ezt merni sem reméltem, hogy te beköszönsz a blogra!!!:-))))
Látod-látod, egyszer mindent felhasználok!! Ötleteim még vannak velük!! És nagyon köszönöm, tök jó, hogy van mihez nyúlnom!!!!!!:-DDDD

batorba írta...

Moncsi, Georgina! Köszönöm szépen! Gyógyulgatunk. Ma már nem fájt a füle - eddig "sóztam" a fülét. Bár az orra még mindig nagyon folyik...de majd csak alakul már.:-))

Rita írta...

Vagyogatok ám, csak teljesen feje tetejére állt az életem...de nem baj, nincs semmi amit a régi életemből hiányolnék, kivéve Titeket...ugyhogy azért lassan visszatérek, egyelőre ritka vendég leszek, de ha kész a házunk és beköltöztünk akkor gyakrabban előfordulok majd, sőt talán varrni is lesz időm.

Tiffanylda írta...

Szépek a tulipánok, csirkék, mint tavaly is!:)
Remélem, Bogika meggyógyul hamar! az a jó, ha folyik az orra, legalább kijön és nem pang, amiből újabb bajok lehetnek!

katha írta...

jobbulást!
Gyönyörűek lettek a tulipánjaid!