B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. március 7., hétfő

Kinlódás a zsepitartóval.-))

A mai napomat rászántam arra, hogy csak molyolok a saját kedvtelésemre. Napok óta nem csináltam semmi kreativat. Csajok is ha itthon vannak, velük vagyok elfoglalva, meg az órákra való felkészüléssel.:-( Azt terveztem, hogy 1-2-3...stb. apróságot megcsinálok, kipróbálok.
Na de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy az X.alkalommal elkészítendő pzs-tartó így kifog rajtam. Ti. most csak annyit akartam variálni, hogy a kék mintás anyagra teszek még ilyen csipke szerű valamit....

Be kell látnom azonban, hogy a térlátásom hagy némi-nemű fejlsztést még hátra...ugyanis az elvileg tök egyzserü tartót, kb. 3-szor bontottam szét, mikor már különböző formában volt. Legutoljára már teljesen kész volt....:-(((

És hogy ne felejtsem el még egyszer, hogyan is kell felvarrni, lefényképeztem magamnak összevarrás előtt, majd készen. Ha valaki már varrt ilyen tudja miről van szó.:-))) DE! Most már én is tudom!:-))) Örülök, hogy ma is tanultam valamit ...mégha a magam kárán is tanultam meg.:-((



A tulipánokhoz még ezután fogok hozzá, meg a kicsibékhez...meg a nem tom mihez....Ha hozzá fogok, mert mindjárt mehetek Bogiért az oviba.:-( Így mennek el a napok felettem. Rohan az idő...csak tudnám, miért siet???:-))))

7 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Igen, nem mindig jön össze amit tervezünk. A végeredmény viszont kárpótol mindenért. Szép lett a zsepitartód!

Nyárády Károly írta...

Én nem tudom milyen, mert én bevallom, ne varrtam ilyet! :-)))
Szia!

batorba írta...

Karesz!:-)))) És se tudtam! Varrj egyet és majd megtudod Te is....:-))) De gondolom annyira nem érdekes "probléma" ez.

Képzeld tegnap meg "megszereltem" a nyomtatómat...bár nem szedtem szét meg ilyesmi ( tehát a lábaid nyomába még nem érhetek), de kiderítettem okosan, hogy mi a probléma...és tintapatron csere nélkül ( 15 rupkót megspórolva)...egy gombot 6 mp-ig nyomva tartva...máris felismerte a nyomtató a patront.:-))))

Tiffanylda írta...

Nagyon klassz lett és jó, hogy lefotóztad!:) Tudod, a saját bontogatás mindennél többet ér, jobban rögzülnek a dolgok!
Az idő azért siet, hogy mielőbb hazatérjen a Zurad!:) Vagy rosszul tudom?

batorba írta...

Ildi! Az a baj, hogy mikor itthon van, akkor is így siet az a r.... idő.:-((( Amúgy ebből a szempontból igen jó, mert hosszú az a 4 hét! Pont mikor itthon lesz, csak egyszer kell mennem azon a héten "dolgoznom"...úgy hogy lehet tervezni a közös elfoglaltságot!:-)) Lesz bőven!:-)))

Csillagos írta...

Szép... És ügyes vagy... Nekem egyenlőre csak sütögetni van erőm:)))
Amúgy pedig (ezt nem a poszthoz, csak úgy:): It can't rain all the time:))) Ugye, tudod,miért írtam ezt? Nálam is régi nagy kedvenc ám!

batorba írta...

Csillagos!! Igen, igen!!!hogyne tudnám!!!! Nagyon régen néztem ám meg a Hollót...pedig a jó múltkoriban sikerült divix-esen is letöltenem, mert a Videonk nem jó. De ez nekem olyan lélekemelő film...és akkor nézem meg, ha sírni "akarok".:-)))
És most találtam egy másik filmet, amin szétsírtam magamat....de nagyon jól esett. Ez az ANGYALOK VÁROSA!!!!! Nagyon szép....és nagyon szomorú...és nagyon elgondolkodtató.....Tetszik!