B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. június 9., csütörtök

Árammentesen

...kicsit váratlanul ért, mert elfelejtettem, hogy ma reggel fél 8-tól du. 4-ig megint nem volt áram.:-((( Ezt az oviban tudtam meg, mikor Bogit átvittem. Egy pillanatra kétségbeestem, mert áramos napot képzeltem magam elé - varrógéppel, meg számítógéppel, meg szkennerrel, meg gravirral...stb.

Aztán átgondolva a dolgot. lepkapcsoltam mindent már a szolgáltatás megszünése előtt és hozzáfogtam a fürdőszobában pakolni, takaritani...és így vonultam a lakásban ide-oda.

A végén kicsit rendebb lett és még kreativ is voltam. Az összes csecsebecsém, ami másnak nem jelent (lehet) semmit, de ezeket én mind kaptam valakitől ...Lehet többen rá is ismertek az ajándékaitokra..:-)))Szóval ezeket megint szépen átrendeztem, van ami a falra került, van ami máshová...igy néz ki.:-)))

Ja és megint csináltam egy lánc tartót. Meguntam az eddigit, amit pár hónapja csináltunk. Most volt a Lidl-ben egy kárpitos szögbeütő...na attal ütöttem fel az anyagot a táblára...és utána meg szépen felraktam a láncainkat. Ilyen lett.:-)))



4 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Látom nem unatkoztál..:))Lánctartó is szuper lett:), nekem is kellene valamit készítenem láncoknak, nincs normális helyük..

Rita írta...

Ha egyszer lesz egy tisztességes lakásom....... :-)
Olyan ari vagy hogy ennyire szereted a dobozomat :-)))

Agnes. írta...

Nekem nagyon tetszik a falad Csilla:)en meg egy csomagolopapirt is kepes vagyok orizgetni, ha igy tavolbol kaptam.
Nagyon szepen megcsinaltad!

puszillak!

Agnes.

Hegemony77 írta...

Klassz lett!
Nekem is kéne már egy árammentes nap!