B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. június 2., csütörtök

Pedagógusnapra + 1 névnapos óvónéni:-)))

..is készültem. Bár megint a fényképek nem olyan jók..de nézzétek el, mert nem vagyok profi ( ebben sem). Amikor viszonylag jól fényképezem a tárgyat, akkor kiderül, hogy előtte jól összefogdostam az üveget és minden lenyomatot látni.:-((((

Ezt a poharat a Barbara osztályfőnökének készitettem. A benne lévő növénykét az anyutól zsákmányoltam, mert ő megnézve a poharat ezt javasolta bele. Mikor beleültettem már annyira nem tetszett, de max. Áginak lesz egy évelő talajtakarója...ha kiülteti a kertbe. Mert ha sok növényke van együtt, akkor meg nagyon szép!

Szóval a pohár gravirozva van, amibe tettem vizes zselé gyöngyöt, ami egy évig is felhasználható a növénykével együtt.:-)))
Ez az eleje a pohárnak.
És a hátoldalára is írtam...
A Bogi ovijában varrtam először 6 darab zsepitartót az ovónéniknek meg dadusoknak....majd még varrtam kettőt, mert mindenkinek tetszett. Ez a szokásos "két oldalán kell csak varrni zsepitartó". Erről viszont nem készült fotó, mert elfelejtettem, illetve Bogi annyira rohant az oviba a kosárkával ( még nem jár, mert még mindig báránykák vagyunk)...hogy nem volt időm. De mind másfajta anyagból készült.:-)))

Ja és van ma egy névnapos óvónéni, akinek egy üvegtálat graviroztam. Most visszük mindjárt neki át.:-))) Háromféle háttérrel fotóztam, agyiknél a mintát alig látni, másiknál meg csak a kéznyomot látni..:-((( A lényeget látni???:-)))


ö

8 megjegyzés:

Napsugárkisasszony írta...

Nagyon szép mindkettő!:)

latinka írta...

Nagyon megy már ez neked! :))Szépek,a pohár különösen jó ötlet.

tipikos írta...

Kár, hogy nem tanítom Barbit! :DDDDDDDDDD

Szegusz írta...

Nagyon ügyi vagy! :)

Tiffanylda írta...

Mindent nagyon jól látni és fantasztikus kreatív vagy! Gratula!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

NAgyon szépek!! gratula!!:)

batorba írta...

Köszönöm. Örült az óvónéni a tálkának. A tanárnő meg ma kapja meg!!!:-)))

Unknown írta...

Nagyon szépek! Igazán ügyesen tudsz már gravrozni, és a sőtét háttérrel jól lehet fotózni is. Szuper! Ezek örök emlékek lesznek, és milyen nagy öröm az ajándékozotnak! Na meg persze Neked is, jó érzés, gondolom!
Gratulálok! :))