B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. december 7., szerda

Nyertem:-)Kaptam:-)Varrtam:-)Mikulás hozta...:-)

A címben azt hiszem minden benne van.:-)))

Nyertem a Csitri- Timea játékában egy Mikulás zsákot...és abban volt ám még más meglepi is elrejtve. Most nem kellett rejtegetnem a lányoktól, mert elteltek a napokban kapott édességtúl és nem fájt a foguk az enyémre.:-) Nagyon szépen köszönöm Timi! Amúgy nagyon rácsodálkoztam a postásunkra...mert nem számoltam ma csomaggal.:-)))
Varrtam zsákvászonból zsákocskákat is. Nem ennyi volt, hanem vagy kétszer ennyi...de ennyi maradt, mert elfelejtettem fotózni.
Aztán a Waldorf suliban az egyik kis elsős fiúcska hozott nekem ilyen gyönyörúséges kalácsokat. Első körben a tanitónénik egy csizmát kaptak...de Csabika nekem még egy Mikulásfejet is nekem adott.:-))) Így én két kalácssal lettem gazdagabb.:-)) Ezt nem esszük meg, elrakom az emlékfalra.:-)))
A múltkoriban kértem a segítségeteket és most megszületett a "remekmú." Első példány, tehát mégsem remek annyira, de nem is lett nagyon ronda. A másodiknál már tudom, mit is csinálok másképpen. A lényeg, hogy ebben nemigen égeti meg magát a leendő sógornöm- Jó hosszú lett és ipari szegetelő van benne, amit még a férjem hozott egyszer valahonnan. A tenyerébe pedig varrtam a thermo-anyagot is.:-))) A szine lila, mert Eninek az a mindene!:-))) Még a bélés is lila.:-) JA! A szabásmintával ellentétben én nem ferdepánttal csináltam ( nem toooom, miért félek tőle...) hanem kiforditottam.:-)


A Rita szülinapos játékában is készen lettem a csomaggal, már útnak is inditottam. De azt majd csak vasárnap mutatom, mert Györgyinek szombaton lest a szülinapja.:-)))

Röviden

4 megjegyzés:

Györgyi írta...

:)

Csitri írta...

Örülök, hogy tetszik!

Nagymamis írta...

Szépek az ajándékaid.....a zsákocska és az edényfogó is nagyon klassz! Tudsz nekem tippet adni hol lehet beszerezni zsákvásznat?

batorba írta...

Gy9rgyi! Azért mosolyogsz, mert már úton van a csomag???:-))))Remélem majd akkor is vidám leszel, ha kibontod...bár majd magyarázkodhatok...mert ne mcsak SK dolgok vannak benne.:-)))

Timi! Nagyon tetszik a tároló, mert nem mondanám zsáknak! Ilyen anyagot te honnan szerzel be?? Annyir aérdekelnének a blokkok is ( ezek az angyalkásak...) de neten nem látom sehol őket...:-(

Nagymamis! Ezeket én Hevesen vettem egy kis méteráru boltban. Szombaton megyek be és megkérdem őket, hogy mennyi métere pontosan és milyen szinben van,. Ha kell, akkor nagyon szivesen veszek is belőle neked.:-)))