B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. június 28., csütörtök

Adtam, kaptam, varrtam...egyben minden

vagy majdnem minden. agyon sok mindenre nem haladok mostanában. Mi lesz majd, ha Bogi is egész nap itthon lesz?:-))) Na jó, most a Bíborka betegeskedése miatt van a sok rohangászás és idöfecsérlés....és nem kreativkodok. ( hiányzik is már)

Latinka játékában Martimeztól kaptam ezt a szép lláncot. Már aznap ( vagy lehet csak másnap:-))) felavattam. Nagyon tetszik.

Ezeket pedig én készítettem Adrinak. Szereti a lilát, ezért egy tárolót varrtam és egy picike határidö naplót vontam be z új technikával...Bencének egy színezőt küldet, ZSombinak egy előkét.:-)) "Azura " meg kimaradt.:-((((
Aztán volt egy ballagás, ahová én a kis németeseimnek küldtem be virágot. Német idézettel.:-))Nem jelentkezett egyik sem, hogy segítsek lefordítani.:-)

 A Barbara barátnője is ballagott...ö ezt a csokrot kapta.:-)))
 
Mellé csináltam még egy egyszerü karkötöt is, amit még rákötöttünk.
Erröl az osztályról van szó.:-)))
Egy pár szót itt mondanék.:-)) Az a Barbara volt általános iskolás osztálya. Problémás osztály??...állitólag. Én nem hiszem, a probléma mással volt. Konkrétan 3 tanárgyerek is járt az osztályba...abból voltak többnyire a gondok. Barbara átkerült a hatosztályos kisgimibe, amit sem ö sem én nem bántunk meg, mert jól érzi magát. Bár egy kicsit sajnálja, hogy neki nem volt ballagása.

Na és most akkor erröl a "problémás" osztályról egy szót. Én tanitottam a németeseket ( kivételesen részidöben, mert az UTOLSÓ NÉMETES OSZTÁLY volt a faluban - elég kiábránditó, hogy már csak az angol van és nincs választás!!!) Én nagyon szerettem öket, könnyen motiválhatóak voltak és nagyon lelkesek! Érdekes módon még a szoraglmikat is megcsinálták a legtöbben.:-)))

Szóval átküldtem a virágot nekik...és most találkoztam az egyik kis sráccal az úton. Leállt velem beszélgetni és elsökörben megköszönte a virágot, és beszámolt a ballagásról, és mesélt másról is, jó egészséget kívánt...stb. Abszolút udvarias volt és érdeklődő és a köszönet is spontán jött a virágért, mert nem állt ott sem tanár, sem szülő a háta mögött, hogy ezt mondja.:-))) Pedig a srác lelkileg tényleg beteg, meg nem is jó tanuló...DE kellennél több, hogy ilyen emberséges és jóindulatú, hogy jó ember legyen???:-)))

Szerintem nem volt velük semmi gond...inkább tól lebecsülték öket...vagy valami ilyesmi...nem ragozom tovább, mert sokat tudnék erröl irni...és nem a kollégákat szidom most....nem csak!!:-((

Még szerettem volna mást is mutogatni, de azt majd holnap. M?egyek és összeszedem  a középsö kis csajomat az udvaron és viszem fürödni. A kicsike már alszik....a nagy meg már netezik.:-)))

Nincsenek megjegyzések: