B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. június 30., szombat

Egyéb apróságok mostanában...

Boglárkával kipróbáltuk az arc-zsirkrétát. Nagyon tetszett neki.:-) Ö választotta ki a számitógépról, hogy minek fessem ki. Azt hiszem ma megint tervezünk egy ilyen akciót, mert itthon lesz és hogy ne unatkozzon.:-)))

Barbara és a barátnöje Luca is kifestették magukat, de ök temperával. Na a fürdöszoba úgy nézett ki utána, mint a csatatér.:-))) De klasszak lettek.:-))
Susus ajánlásával készitettem a kis hasfájósunknak egy meggymag párnát. Ez nem a legjobb fotó, mert szegény Bíborka itt még nagyon szenvedett....:-(((De miután rárakoma pocakjára megnyugszik...és még aludni is tud.:-)
Persze apró féltékenykedés van azért  Boglárkánál. Mert mikor meglátta, hogy Bíborkának mit varrtam, neki is kellett. De ugye ez egy 10 perces varrás...és persze, hogy neki is készitettem. Azóta is ezzel alszik el.
A technikai részletekbe belemenve. Egy fehér lepedővászonba varrtam bele a kb.20 dkg meggymagot Bibinak és kb 25 dkg magot Boginak. Ezt vontam be a Ritától kapott nagyon szép anyagokba. Ezekre tépőzárat varrtam...és így ha elkenődik, akkor bármikor leveszem és már mosom is. A Bíborka zsákját kb.25 s-ra rakom a mikróba...úgy lesz meleg kellemesen. A Bogiét meg kb. 30 s-ra teszem be.:-)

Készült még a Bíborka ágya mellé egy falvédö is. Ez is nagyon egyszerü, nem igényel nagyon nagy varrni tudást. Ancikáéknál fedeztem fel a rövidáru boltban ezt az aranyos hercegnös anyagot. Vetex-et raktam közé. Olyan 40-50 cm*140 cm-es lett. Még van egy ekkora darab, mert kettöt szeretnék, de arra nem jutottam rá. nem is forszíroztam, mert nem tudom felrakni a falra a párom nélkül. Az meg még egy hét, mig ö hazajön. Addig meg megvarrom még.

Egyelöre ezek, amiket mutatni tudok.

Közben egy szülinaposnak már elkészült az ajándéky!!! LUNA!!! Hétfön posázom. A másikhoz meg fogok majd hozzá. Meg mindig van más és más. A kreativkodás most kicsit háttérbe szorult, de majd eljön az én idöm!:-)

Szép napot mindenkinek!

3 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Szerintem ez bőven elég a kreativitásból, három leányzó mellett!:) Édesek a gyerekek!!!

Kata írta...

Nagyon ügyes vagy, ennyi mindent készíteni a kicsik mellett !
Nagyon jó ötlet volt tényleg a meggy magos párna, hogy ez nekem 2 és fél éve nem jutott eszembe :))))

Blithe írta...

Váó :) ! Nem semmi teljesítmény, valóban :)

Kérlek nézz be hozzám, van ott valami számodra :) ...
http://my-p-project.blogspot.hu/2012/07/liebster-dij-liebster-award.html