B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. augusztus 25., szombat

Apróságok

Mostanában csak ilyesmiket készite-tünk.

Nagyon belejöttünk a csillám tetkó készitésébe. Ezt a jó múltkorában fedeztük fel a barátnöméknél. Utána én is rendeltem egy otthoni szettet innen. Ez még a Balatoni nyaralásunk elött volt...és attól fogva magállás nélkül készitjük. De nemcsak a gyerekek kaptak, köztük Barbara is igéányelte, hanem már felnötteknek is csináltunk, aki nálunk járt és kérte.:-)))

De fényképeket nem tudok mutatni, cs kettö mintáról, mert arra már nem volt eszem, hogy mindet lefotózzam.:-)
A sablonokon elgondolkodva, készitettem saját gyártmányokat is. Ugyanis elég hamar elhasználódik egy egy sablon. Persze ezek közel sem t9kéletesek, de azért aranyosak.:-)) Ezeket itt a fotón a baránöméknek készitettem.
Közben voltunk esküvön is, ahová Boglárkának a haját konytyolta egy fosrásznö...de a csatokat én készitettem neki.
 Csináltunk egy-két karkötöt, meg gyürüt Bogival-Boginak. Névnapja is volt, no meg a rekkenö höségben benn voltunk a laskában és ez is kreativ elfoglaltság volt a többi mellett....amikról nem készült fotó. A képról hiányzik egy epres lánc és egy lila karkötö...ezelk voltak rajta az esküvön és a fénykép készitésekor még nem találtam. Persze azóta már meg vannak.:-)

A férjem hozott haza nekünk nagyon jó minöségú kétoldalas ragasztó csikot, amin felbuzdulva, elkezdtük gyártani a kislányka gyürüket. Alapunk volt hozzá és mindig van egy egy kislány,a kinek oda tudjuk adni.
 Varrtam kérésre egy elsös kislánynak egy párnát. A képet ö választotta, én egy képszerkesztóben még a nevét is ráraktam. Makd kinyomtattam varrható és nyomtatható textilre. Utána kiválasztottam az anyagokat, amik nem gyürödöek ( anyabarát) és összevarrtam a párnát. Tök jól esett kicsit varrni is.


Én öszintén már nagyon várom a szeptembert.:-) Akkor Boglárka is megy oviba, Barbara is suliba...és csak Biborkával maradunk "egyedül"...hátha több idöm lesz magamra is.:-))

Szép hétvégét mindenkinek! Én már készülödök lelkileg a falunapra, ahová kézmüves ismeröseim is kijönnek. Jó lesz taláklkozni velük! A zene már most reggel fél hétkor hangosan szól - bár lehet nem mindenki értékel a Metallicat és a Tankcsapdát kora reggel.:-))). ( Még jó, hogy a falu közepén lakunk.:-) mi szeretjük és jól halljuk.:-)))


1 megjegyzés:

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.