B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. január 21., hétfő

Jelentem...vagyok

még mindig csak apróságok, de én már ezeknek is örülök.:-)

Kezdem a legalapvetőbbel. A hétvégén már megint sütöttem napraforgót.:))) És ennek miért is örülök ennyire és rakom közhírré??? Mert kicseleztem a nagy csajomat, aki irtózik a zöldségek bizonyos fajtáitól...és ennek a tölteléke bizony zöldbab pörkölt volt ( szét tirmixolva) egy kis csirkemellel és friss hagymával megbolonditva.:-))) Nem vette észre (???) és izlett neki, mert evett belőle bőséggel. Boglárka mondjuk alapban szeret enni, de ezt kifejezetten fininek találta.:-))
Ja itt azért van megkezdve még egy fotó, mer ta dátumot be kellett állitanom a gépen...és ha valaki kételkedett volna benne, hogy friss a süti...én most ezzel igazoltam magam.:-)))0

 A legnagyobb lánykám barátnöjének készült ez a párna. Nem nagy kunszt....alapban.De most kicsit megeröltetö lett.:-))

Még a múlt héten beszéltünk róla ill. én felajánlottam, hogy szivesen varrok neki egy párnát a vásárolt ajándék mellé. Drága nagylányom melléhallot...vagy mi....mert csütörtökön hazajött semmi ajándékkel, DE pénteken vinné a párnámat.:-)) Este fél hatkor szólt. Alapban nem probléma...de nekem du. 4-töl "full house" van a 3 lánnyal. Barbara este 8-ra végzett a fényképek összeválogatásával, majd idézet kereséssel...én már akkor nem fogtam hozzá. Másnap reggel 4-kor keltem és a kis Kv-m után...olyan fél 5 körül kezdtem és olyan fél 7 körül végezetem vele....Lehet én vagyok lassú.:-( De mire a vasalhatóra felvasaltam, minden varrás után vasalás...letűzés, elszegés....közben legkisebb ébredt..majd a középsö....és még igy is nem minden munát csináltam meg vele, amit mondjuk máskor megcsinálok...:-*(( Még jó, hogy egy tizenéves kapta, aki nem nézi olyan szemmel, mint pl. az anyám.:-)))

És ez az.

 Itt meg a kis gazdival.:-)))
 Ezt a mamuszt Boglárka kapta karácsonyra. Aztán felfedezte magának azt a baby zokniját, amin csörgő van. ( Anno Németből küldte az egyik baráti házaspár.) Na azt leszedtük...és erre rávarrtam...MOST HALLOM merre jár a lakásban. Ö meg élvezi, hogy olyan, mint a kistesó...azaz csörög.:-))) Visszament babába.:-)))
 Ezek a fényképek a nagy csajom művei. Csak véletlenül találtam most posztolás közben a gépen. Gondoltam megosztom veletek, mire képes Barbara.a legkisebbel :-)))


 És hogy senki ne maradjon ki, itt vannak a csajok 3-an. Nem a legjobb kép....de...
 És itt van Boglárka a "kissegéd", aki mindig a kistesóval van...még a járókába is bemászik...bár most kitiltottam...:-)))
 És együtt reggeliznek, ebédelnek, vacsiznak....ez most ebéd volt...:-)))
És még készitettem ajcsit a Rita játékában H. Ildikónak, de én elfelejtettem fotózni, ö meg még nem rakta fel.:-)))

No meg most is csinálok apróságokat...bár a hétvégém fárasztó volt....de lehet csak nem vagyok hozzászokva.:-))

Szép napot!

2 megjegyzés:

Agnes. írta...

Az eszem megall, milyen gyorsan no!!Tunderiek, gyonyoruek Csilla:))

puszillak es kisse "irigykedem"a holgykoszorudert:))

Aranka írta...

Szép családod van, aranyosak a gyerkőcök. elkérhetném a napraforgó receptjét vagy valahol szerepel előrébb a blogodban, nagyon guszta.