B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. március 25., hétfő

Szülinapos - Krisztimaci :-)

Sajnos most (sem) irok olyan sokat. Ugyan reggel 5 óra van és régebben ilyenkor volt idöm blogolni....de mostanában a legkissebbikünk is ébred ilyenkor. Jobban mondva: Ö ébreszt. Én még elnyúlnék egy kicsit. Szóval Ö most tombol a járókában, nekem meg van pár percem.:-)

Március 23-án volt Kriszti szólinapja. A leirtaknál kicsit gondban voltam, hogy mi is, és miból is készüóljön. Végül is a föld-szinek mellett döntöttem...pedig nagyon vonzott a lila is.:-))) Gondban voltam még azzal is, hogy azt irta, hogy a "Vintage azaz vidéki stilus" is tetszik neki. Én nem nagyon tudom*értem, hogy mi is a különbség a "scrubby Chic" és eközött a stilus között. Elméletben tudom persze....de itt most nehéz volt eldöntenem. Igy végül is nem tudom, hogy a dobozka, amit készitettem, minek is a jellemzöit hordozza igazából.:-(

És akkor itt beszéljenek a képek. Ezeket küldtem neki.


A képeslap utolsó pillanatban került be a csomagba, de egységet képvisel a dobozkával, mert ugyanazt a "HOPE" kislányt raktam rá.:-)

 




2 megjegyzés:

Kriszty írta...

én imádom őket bármilyen stílust is képviselnek. a kosárka fonaltartó lett. Vackor ebből nem lopja ki a fonalat horgolás közben :-) és a többi szépség is már használatban. :-)

Nagymamis írta...

Ügyes vagy....nagyon szépet alkottál!