B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. július 25., csütörtök

Babalátogatás 2. :-)

Szóval a Peti egyik motoros barátjánál megszületett a kisfiü. Mostanában lett 2 hónapos, de ugyan láttuk már egyszer, de még csak most merészkedtünk el hozzájuk.:-)))

( Hozzáteszem, hogy sajnos volt egy vetélés....és az a kisbaba most lenne Biborkával egyidös...:-( )

A látogatásra természetesen mindenkinek vittünk valamit. Apuka Tokaji bort kapott, anuyka egy finom bonbont egy klasszikus CD-vel. És a kisfiónak készitettem egy babyplüss takarót ( dupla) és egy meggymagzsákot.

A takarónak a méretét már nem tudom, de azt tudom, hogy nem 140 es volt az anyag. Tehát egy jó darabig használható meleg takaró birtokosa lett. AZért mertem ezt megvarrni, mert tapasztalatból tudom, hogy mindkét kicsi nagyon szereti nálunk és télen, vagy hideg napokon eszméletlen finom puha és meleg.:-)

A meggymag zsák meg nálunk szintén bevállt. A kicsinek 25 dkg meggy van benne, Boginak meg vagy 30 vagy 35 dkg meggy. És Boglárka imádja! Már ha kicsit érzékeny a füle, akkor melegitjük is a mikróban és megy a fülére. Elötte azonban Biborkának a haikájára is pakoltuk, mikor fájt neki. Ugyanis súllyánál fogva kicsit nyomta a hasát és finom meleg volt.

Na, de ime:


Ugyanezt a csomagot kapták az unokaöcsémék is (csak anno elfelejtettem elfényképezni.) Ugyan náluk majd csak szeptember elején születik a kis Danika, de a takarót már megkapták. A meggymagzsákot és a szoptatós párnát meg még most varrom. Már félig készen van mindkettö!:-)

Öröm, ha születik egy kisbaba. Olyan kis édesek...én meg elcsodálkozom, hogy a mieink - a csajok már milyen "nagyok".:-)

2 megjegyzés:

Bernadett Rauski írta...

Szuper ajandekok.:)

batorba írta...

Köszönöm...egyszerü is volt megcsinálni, meg szerintem praktikusak is.:-)))