B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. november 22., péntek

Férjem szülinapi meglepije

Éppen ma van a szülinapja azuramnak.:-) Ma reggel bevonultunk hozzá egy hatalmas dobozzal, amiben sok kis doboz volt és minden dobozban még volt valami ajándék. Nem nagy dolgok, csak apróságok. Ezekból kettö darab készült kézzel SK:

Egy póló.....amiben benne van a csajok keze nyoma is.:-)))

A póló kivitelezése nem volt olyan egyszerü...és persze nem is lett olyan gyönyörü, mert vannak rajta pecsétek, a betük sem egységesek...de úgysem eladni akarjuk.:-)

Történt ugyanis, hogy eleve már Barbara pecsételt rá...ekkor kimostam az apró pecséteket belöle. Majd a két kicsi keze nyoma következett...és Boglárka rátenyerelt egy másik helyre is véletlenül, mert Biborka meglökte. Ekkor megint kimostam a felesleges pöttyöket és nyomokat. Aztán j9ttem én a betüvetéssel, amikor készen lettem....felemeltem...és összecsuklott a póló...és újabb püttyök lettek rajta. Na az már úgy maradt, mert nem tudtam kimosni.

És készült még egy bögre is Petinek, aminek nem sok értelme van, de olyan poénosnak találtam ezt az ötletet, hogy táblafestékkel le van festve és lehet rá üziket irni. A fényképe minösége nem a legjobb. Egy egyszerü fehér bögre, ami fekete táblafestékes. És irtam rá persze.

És persze a szülinapja elött volt nek iegy meglepetés buli, amin kb 20-an vettünk részt. Abszolut meglepi volt...éppen a fürdöszobában molyolt, mikor a házunk két ajtaján beözönlött a sok ember csendben....ö semmit nem vett észre, csak amikor már mindenki benn volt és ö éppen jött ki. Na azt a döbbent arcot látni kellett volna.:-)


 Káposzta volt a menü és a kismamák és szoptatósok kedvéért kakaspörkölt nokedlival. Ezt mind a vendégek hozták magukkal, de anyu és a növérem fözött meg.:-)
 Még egy képes ostyás tortát kapott Peti, amire a fotót Barbara készitette el.




2 megjegyzés:

MJ írta...

Kicsit megkéstem bár, ámde nem sokat, így hát kívánok, még sok boldog születésnapot! :)

batorba írta...

8 napba belefér.:-) Köszönjük szépen...majd átadom neki.:-)