B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. március 13., csütörtök

Találtam még fényképeket.:-)

S mivel ezek kimaradtak ( azt hiszem az itteni legutóbbi mutogatásomból...gondoltam felrakom öket.

Mindig vannak azonban dolgok, amiket még nem fényképeztem le.:-) Azt majd legközelebb hozom.

Szóval meg lettek azok a fényképek jó sokára, amiket még karácsonyra készitettem. Hosszú szory, de röviden annyi, hogy férjemmel elcseréltük - illetve a legnagyobb lányunk elcserélte a kártáykat a fényképezögéphez..És hát most jutottam odáig, hogy a 3 hete hazakerült kártyában a fotókat átnéztem.:-)

Ezt a két párnát a két vadász unokaöcsémnek varrtam.

 Ezt a két festett üvegpoharat - teás poharat a férjem bátyjának a barátnöjének az ikereinek.:-( Jó bonyolult rokonsági viszony.:-)

 Ezt a gyertyát én öntöttem az elöbb emlitett barátnönek.:-) Narancsos illatú és direkt barna, mert az az ö szine.:-) A gyertyatartó meg volt itthon. ( Apróságok - föleg nöknek valók - mindig vannak itthon, hogy ha véletlenül elfelejtek valakinek venni valamit, akkor is legyen mihez nyúlni.) ILletve sokszor az ajándékozás elött álmodom meg, hogy mit szeretnék csinálni, és akkor ugye van mihez nyúlnom. ( NA ITT VAN A BIZONYITÉK? HOGY AZ AA-KLUBBA TARTOZOM: Mármint az Anonym-Anyagfelhalmozók klubjába.)

 Ezt a gyertyát illetve 4 készült, nagyon jó ismeröseimnek készitettem még szintén karácsonyra. Ugyan nem rózsaszin pártiak, de az illata karácsonyi volt.:-) És persze nagyon örültek neki.
 EZt a Boglárka rakta ki, de a narancshéjából is füzött tüvel a karácsonyfára illatos diszt.
 Itt alkotnak a konyhában. Mert mindig kitalálnak valamit, amit csinálni akarnak.
 Itt Boglárka a kis pártás fejével Palotást táncol az ovis farsangon.
 A farsangi cow-girl ruháját meg én varrtam. Abban rejlik a szépsége ( mert azért az is van neki - pedig egy igazi varrónö lehet ráköpne a munkámra.:-), hogy nem volt szabásmintám, hanem megálmodtam , hogy mit szeretnék és hogyan és aztán újságpapirt vettem elö és átrajzoltam egy szoknyát meg egy boleröt és úgy varrtam meg saját fejem után. ( Na olyan is lett némely helyen. De Bogi nagyon örült neki és öröm volt látni, hogy mennyire jól érzi magát benne. Csak úgy rázta a kis fenekét.:-) Még pisztoly tartót is varrtam hozzá.:-)

 Az előző posztomban mutattam egy jó pár fülbevalót, meg ilyesmit. Azóta felajánlottam az Újhold Állatélelmezési Alapítványnak licitálásra, mert a Füzesabonyi Menhelynek gyűjtenek. Ez a Holdköves füli még az egyik licitálónak a kérésére készült. Karneol helyet ilyet szeretett volna.:-) PIPA!
 Ezek az angyalkák is karácsony környékén készültek, ebböl is ajánlottam fel ajándék gyanánt a licitálásra.
 Ezt a képet meg Barbara nagylányom montirozta egy játékra a hevesi Könyvtár felhivására. Ugyanis járunk a kicsikkel viszonylag súrún a könyvtárba és kölcsönzünk...és persze olvasunk is.:-)

Egyenlöre ennyit tudok megint mutogatni, de mondom vannak készülőben is apróságok.:-) Boglárka meg mindenbe belefog velem. Majd legközelebb az övéit is mutatom.:-)

Nincsenek megjegyzések: