B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. május 22., csütörtök

Adtam, de elöbb kaptam.:-)

MrsSame játék felhivására jelentkeztem, ahol a megadott feltételek szerint "Gyümölcs és csoki témában kellett a páromnak valamilyen ajándékot késziteni. Jkati lett a párom, aki nagyon lelkesen már az elején irt nekem és kicsit eggyeztettünk.:-)

Én nagyon hamar illetve pont határidö elött megkaptam az ajándékomat. De én sajnos megcsúsztam. Na de nem beszélek, mutizok.:-)

Ezeket kaptam, amiket én fényképeztem, aztán mutatok eggyet, amit meg Kata fényképezett. A különbséget kitaláljátok???


Ezeket Kata blogjáról szedtem le. Egyrészt ö le tudta fotózni közelről is az ékszereket, másrészt meg nálam hiányzott valami a fotókról. Mi is???? Hát a sok-sok csokika. Mire én odáig jutottam, hogy fényképezek....a csajok mind felfalták!!!!

Annyira klassz ajándékok, hogy a napomat teljesen bearanyozta, mikor megkaptam. Azóta már minden használatba került. Az ékszer már volt rajtam az ovis megjelenésemen. A dobozba bepakoltam a kézműves ékszereket. Az "akármi tartót" elorozta Barbara é ahogyan említettem a csokik voltak a elsők, amik elfogytak.-)

Nagyon köszönöm Kata!

És cserébe én ezeket küldtem Katának:
Egy tál eper, mert a kedvence...két körtével. ..... A kosár gyümölcsnél meg reméltem, hogy nem találja majd gyerekesnek. Olyan szép kis dekorációnak gondoltam:-) Ez nálunk is sokszor az asztalon van kirakva élőben is. de igy varrva is. Késöbb meg majd használhatják a gyerekek, mert nálunk a csajok ebböl szoktak az ö kis konyhájukban fözni.:-)
 Igy nézett ki becsomagolva.:-)
 Ciromos Tökzselé, amit mindig szoktam elrakni. Recept innen:
 Ugyan a párna nem vágott bele a gyümölcsös témába, de mivel említette, hogy tetszik, azt gondoltam, hogy a virág is termés...meg a gyümölcs is...:-))
"Röviden ennyi. Majd jelentkezem hamarosan mert gyülnek a fényképek. Sajna megint csúszásban vagyok, de szép lassan majd pótolok mindent. MOst az ovis "ballagásra" készülök nagy bevetéssel.:-)

Nincsenek megjegyzések: