B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. május 3., szombat

Egy két újdonság, amit eddig nem mutattam..

...esetleg az FB-n már láttátok. Csak ott nem szövegeltem mellé. ( Bár nem tom, mekkora esélyem van dumálni, mert mindkét apródom felébredt.:-) A nagyobbik meg elmehetett foci meccsre.:-)

Még decemberben varrtam az oviba egy fésűtartót a gyerekeknek. Nagyon egyszerű lett. Nem varrtam rá a jeleket, mert itt mindig a legkisebbeknek van alul a fésűje, hogy elérjék. Ezért azt találtuk ki, hogy mobilis lesz a jel és minden évben át tudják cserélni: Alulra kerülnek a kicsik jelei, és felülre a nagyoké. A jeleket a barátnőm készítette. A következö két kép csak az oviról jutott eszembe és érdekességképpen rakom fel.:-) Nekem pedig figyelmeztetésképpen, hogy hogyan rohan az idö. Nölnek a csajok, csak én nem öregszem.


 A következö képen meg a Bogi ovis szülinapjára készitett (szokásos - pudinggal töltött) muffinokat fotóztam le.

Varrtam is kicsit. Boglárkát visszahivták egy szülinapi buliba és volt egy tartozásom még. Erre az alkalomra ez a két párna készült.
 Ez a szülinapos párna. A kislány anyukája küldött fényképet, mit kinyomtattam a textilre és csíkokból összevarrtam. Majd le is tüztem a varrások mentén. Nagyon örült neki a kislány, de még az anyukája is.:-)
 Ezt a párnát pedig még a Füzesabonyi Menhely egyik licitálójának varrtam meg. Ugyanis mivel elkelt az egyik párna, a második licitálónak felajánlottam, hogy ha átutalja a pénzt ( 3.000,-) Az Árvácskáknak, akkor neki is varrok kívánsága szerint egy párnát. És így született meg ez a Házi Áldásos párna.:-) Pénzt kapta a Menhely...én meg most lettem kész. ( de varrtam a várakozásért egy zsepitartót is mellé.:-)) )
Ez a neszi egy próba-baba volt. Apró fecniket felvasaltam kétoldalas ragasztóval vastag farmeranyagra. Majd rátettem a peca boltokban kapható vizben oldodó fóliát. Majd kukacoltam az egészet. Kimostam az anyagot, fólia lejött, anyag maradt...és varrtam belöle egy neszit...illetve tolltartót magamnak. ( Ebból az anyagból varrtam a Boglárka szülinapjár a lányoknak az ajándék fejpántot. És még a maradékból ez is lett nekem. Semmit nem dobtam ki.
Az unokaöcsém kisfiának varrtam az elökét és vettem mellé még egy farmert, meg egy inget.:-) Mivel vadász...ez eléggé befolyáűsolja, hogy a kicsi is vadászosan van öltözve. Az elökének is igy kerestem a viaszkos vászon anyagot.:-)

Egy másik szülinapra is hivatalos volt Bogi, ahová az alábbiakat vitte.:-) SK. rajz Pókemberről és egy képeslap, amit ö színezett.
 Egy "BÉ"-s festett üvegpohár. ( Bélunak hivják a fiúcskát, de csak Bé-nek hivják.

 És Boglárka nyomdázott és festett neki egy pólót.:-)
Magamnak készitettem ezt a türkiz szettet. Annyi, hogy még majd láncot is kreálok magamnak.


 Ezt pedig egy kedves ismerösöm lányának készitettem a szülinapjár. Cseresznyekvarc a felhasznált "gyöngy".

Majd még készülnek dolgok. MÁra ennyi.:-)

Nincsenek megjegyzések: