B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 21., péntek

Már megint ajándék:-)))

Azt hiszem hálás lehetek, hogy ilyen sok blog-barátnőm van.:-))) És persze köztük tudhatom Ritát, aki engem nagyon szeret zavarba hozni..:-))) Ti. megint csöngetett a postás és dr. Torbavecznek hozott egy nagy csomagot!!! ( Igen valamikor terveim között szerepelt, hogy megcsinálom németből a kisdoktorit...aztán másképpen alakult...:-((( )
Na és képzeljétek ezeket kaptuk: ( És ez volt, amikor másodjára is zavarba jöttem...)
Boglárka egy gyermektakarót...aminek köszönhetően Bogi már délelőtt 11-kor menni akart aludni. Végül is sikerült elhúzni az időt 12.10-ig, amikor is ebéd után egy üveg tej társaságában elvonult az új takaróval és párnácskával...és aludt 3-ig. És persze este sem kellett neki könyörögni, mert csak úgy bújt a takarója alá!!!:-))) Ja és akkor jut eszembe...hogy én is akartam egy takarót varrni Boginak. Bár még a 8 blokkos párnákat sem varrtam meg...de az is él már a képzeletemben. A teraszon árválkodik két fehér szék - nekik szánnám. UUUUHHHH...nagy a lemaradás.


Ezt a táskát meg én kaptam!! Isten bizony én minden ajándéknak úgy tudok örülni...ezzel is fel-alá járkáltam a vállamon a lakásban. De nem tudok betelni vele.. Nagyon klassz.. Még nem pakoltam át bele, mert sajna még sehová sem mozdulgatok ki. Na de és tudnátok mi van a belsejében!!????
Lefényképeztem: Ez van belehimezve!!! ( Nekem is kell egy himzőgép!!!:-))) - Csak viccelek... ): Csilla barátnémnak sok-sok szeretettel az Úr 2010 esztendejének május havában Ritától"

Kaptam még hímzéseket, amiket be tudok dolgozni, ha én is varrnék már megint....( Még a nővérem albuma nagyyon fontos és aztán újra fogok neki...)

Barbara meg kapott egy "utalványt" táskára...és Barby-Bamby már tervezi a táskáját!!! Vajon Rita nem kap nagyon bonyolult "megrendelést"???:-))))
És akkor itt van még a legkisebb királylány, aki kisajátitott mindent a fotelben...és ott pihengetett az ajándékainkkal..:-)))


Rita nagyon-nagyon szépen köszönjük...és asszem még gondolkodom, hogy mivel is érdemeltük ki ezeket a gyönyörűségeket??!!! De azt viszont megígérem, hogy ők is ugyanolyan családtagok lesznek/lettek, mint pl. a párnák, amiket te varrtál!!!

5 megjegyzés:

Rita írta...

A táskádba a varrógéppel "irtam", akkor még nem is volt himzögépem!!!!
Ne hálalkodj, nekem az elég hogy látom a pici Lányod a takaróba tekeredve.....:-)))
Amugy ma nálam is járt a postás, most épp egy madaras bögréböl szürcsölöm a kv-t :-))) De erröl irok inkább a blogomba bövebben kitaglalva hogy ki a nem normális :-))!!!!!!!!! Igaz, Csilla???? :-)))

Rita írta...

Ja, a dr titel nem az én müvem...az analfabéta postás néni nézte a B. Torbavecz-t Dr. Torbavecz-nek....vagy furán irom a B-betüt???????????

batorba írta...

Jaj..azt irni akartam...hogy ha kimész a teraszra hajnalban ( eszemben volt a bejegyzésed a mókusokról, meg madarakról) akkor "csomagolhatod" magadnak a tálcára a bögrét meg egy kis kekszet a tányérkára!!:-))
( Mindkettőt lehet mosogatni...csak a gépbe ne tedd bele.:-)))

Rita írta...

Mosogatogép, az nincs. Hogy Te mit meg nem jegyzel :-)))) Viszem ki a pavilonba, ott fogok majd reggel kávézni, ha normális idö lesz!

Dia írta...

Szia.
Én készítek Neked ajándékot az ajándékláncban. küldesz nekem egy postacímet?
köszi
Dia