B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 31., hétfő

Szülinapi meglepi a tesómnak

Hát végül is elkészültem. És Hál Istennek tesóm is nagyra értékelte, meg még anyunak is tetszett. Nem lett Scrapbook album ( ahhoz mégis túl kevés vagyok:-( ), de rettentő nagy munka volt így is. Fényképeket válogattam itt is, ott is. Hazahoztam, beszkeneltem, majd kitaláltam a méreteket...majd előhívattam. Majd bespiráloztattam szép kartonokat. Közben már kerestem a neten az idézeteket - téma szerint. ( Ajánlom figyelmtekbe a http://www.citatum.hu oldalt, ahol nagyon sok jó és szép idézet van, téma szerinte csoportosítva.) Majd pedig elkezdtem ragasztgatni a képeket és idézeteket. Elég szubjektiv lett az album, mert végül is az én kedvenc képeim és idézetem kerültek bele.... íg nézett ki "becsomagolva":
Majd még egy rendhagyó képeslapot is varrtam a nővéremnek - egy szivecskét, amire felvarrtam az ő képét 5 évesen és 50 évesen ( először rnyomtattam). Varrni kellett, mert én azt hittem arra a nyomtatható szövetre, hogy felvasalható majd nyomtatás után...és kiderült, hogy még sem.:-( Aztán meg csináltam egy nagy baromságot, mert kinn hagytam az asztalomon az A4-es lapot...és Boglárka telerajzolta...így már nincs a nyomtatható szövetből...pedig kitaláltuk Barbarával, hogy egy ilyen szív lehet még jobb ajándék lett volna a tanároknak, mint a tulipán. Na de így marad a tulipán.:-))

5 megjegyzés:

Rita írta...

Hol lehet itt magyaro.-n a nyomtathato szövetet kapni???? Németországban vettem már, az elsö cimkéim abbol voltak, magam csináltam..... de itt még sehol se láttam!
Az album szerintem nagyon jo, már az ötlet is szenzációs! Ügyi vagy!!!

batorba írta...

250,-Ft egy A4-es lap. És innen rendeltem:

http://bolthely.hu/kreativbolt_kisker/lista/4a9c20f16dffa_Nyomtathato_textil#15162

Névtelen írta...

Gyönyörű lett az album!

Köszönöm, hogy az olvasóm lettél!

tipikos írta...

Ez a szív nagyon jó! Ügyi vagy! :o) Az album pedig jó ötlet, egyszer már én is készítettem, de az nem volt ilyen szép!

H. Mária írta...

Köszönöm, hogy rendszeres olvasóm lettél. :)
Nagyon aranyos, egyedi ajándékot készítettél. Ez a szívecske meg kifejezetten ötletes. :)