B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. december 6., hétfő

Barbara Mikulás ajándéka...

...amiket ő készitett egy kis segítséggel a mai napi Mikulás ünnepségre az egyik osztálytársnőjének...aki nem mellesleg a legjobb barátnője lett időközben.:-))))
A betűket ő gravirozta a saját ötlete és szövege van rajta.

A vizöntő csillagjegyet már én graviroztam rá a teás pohárra. ( Ez a csillagjegye Lucának.)Ja itt még nincs polirozva a pohár, tehát még látni a kéznyomokat rajta...:-((((

Aztán kapott még egy tündéres nyakláncot egy memória karkötőt, egy "akármitartó" dobozt (amibe csomagoltuk az összes többi ajándékot)...és egy kis édességet.

Aztán most kitaláltam, hogy Luca névnapra, meg a kiöntött gipsztálakból és mécsestartókból készithet Barbara valamit....de majd még meglátjuk.

Amúgy nem vagyok munkanélküli:-))))...tegnap a mézeskalácsházat sütöttem ki, de nem mázaltunk. Mert mára megint bekavarok egy adagot és most az apró diszeket és tálakat sütöm. Majd holnap este mázalunk Barbyval, ha Bogi alszik. Meg sütöm a diós linzert...meg kipróbáltam az ajándék üveges csokis süteményt. Nem lett rossz..kicsit édes...de ajándékozható a csokis sütipor.:-)))

Ja ma meg megyünk a volt munkahelyemre, a gimibe Mikulás ünnepségre. Jó lesz, megint találkozni régi ismerősökkel. Jó lenne egyszer még ott dolgozni....majd meglátjuk. És nagyon jól esett hogy Szegusz Timiék meghívtak!!!!:-))) Köszönöm lányok!

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Ti nagyon ügyes csajok vagytok! Jó, hogy a léánykád is olyan kreatív mint te! Később ha nagyobbak lesznek az enyéim is, szeretnék velük eggyütt mindenféle kreatívságot művelni. :))
Gratulálok nektek!!!

tipikos írta...

A lányod nagyon ügyes, akárcsak az anyukája! :DDD

batorba írta...

Köszönjük a dícséretet.:-))) Szerintem már ő is kezdi értékelni az SK. ajándékok élményét.:-)) Ma megdícsérték az osztályban a meglepijét.:-))))

Szegusz írta...

Ügyesek vagytok! :)

Örültem, hogy ott voltatok az ünnepségen! :)

batorba írta...

Mi is örültünk, hogy ott lehettünk.:-)) Jó volt!!! Köszönjük!