B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. december 14., kedd

Vadász ajándék :-)))

Mutatok még gravirozást, mert ugye mostantól fogva van már lehetőségem arra, hogy a családom férfi tagjait is meglepjem valami egyedi dologgal. Ezt az üveget és a hozzátartozó poharat apósom fogja karácsonyra megkapni. Nagy vadász az öreg a mai napig is!!!:-)) Az alapanyagot valami 100ft-es boltban sikerült beszereznem 1.350-ért...és nem kínai, hanem valami spanyol import!!! Az ugró szarvas meg majdnem evidens volt, hogy valami ilyesmit kap.:-))
A feketeháttérrel jól látni a gravirozást, de így meg jobban látni magát az üveget:-)) Ami annyiból különleges, hogy a poharakba ugye bele tudtam rakni a stencilt...de az üvegbe nem...így azt már szabad kézzel graviroztam.:-)) Barbara azt mondta, hogy jobb, mint a poharakon!:-)) Édes! De már akkor a kezembe volt előtte négy szarvas rajzolása..tehát könnyű dolgom volt.:-))

És itt állvány nélkül, csak a gravir van a központban.:-)
készült egy pár képeslap is...némelyik már kisgazdájánál van, némelyik pedig még holnap kerül postára kis csomag társaságában.:-))

Haladgatok lassan...és majd mutogatok is lassan, amikor is a félkész termékek realizálódnak.:-)) Remélem hamarosan, mert párom jön haza szombaton, és utána már ilyen jellegű dolgaimra nem lesz idő. "Merényletet" tervez ellenünk....Régen nem voltunk nyaralni ( sem)...talán most eljutunk Bécsbe a karácsonyi vásárra. Még nem voltunk..(ott sem):-))

3 megjegyzés:

Nyárády Károly írta...

Csak kérdezni akartam, hogy mivel gravírozod az üveget? Gondoltam, hogy valami gyémánt cuccal, de ez hogyan müxik?
Ne felejtsd el, hogy a jó öregnek tölts is valami erőset a palackba, hadd ússzon valamiben az inaló szarvas is!

batorba írta...

Karesz drága vagy! A pálinkát nem felejtem ki belőle. Szereti a jóféle itókákat. Melegítő gyanánt használja persze csak.:-)))Még nem tom honnan hajtok fel bele házit, mert az öregtől csak nem kérhetek, hogy feltöltsem a butykost...de majd jön haza Peti és megoldja. Ennyi lesz az ő dolga vele.:-)) Még a sógoromnak is van egy hasonló pohárkészlet elkészitve...de az még csak a fejemben érik, hogy mi is legyen rajta!! És persze ő is páleszt kap bele.

A gravirozást meg nem gyémánt fejjel végzem, hanem 1 hónapja már, hogy kaptam ezt a gravirozót. A Lidl-ben volt akciózva.klassz. Van hozzá fúrófej, gravirozó, maró, csiszoló...stb. Amolyan makett készitő koffer ez férfiaknak. De én nem a rendeltetésének megfelelően használom.:-)) A makettet még nem próbáltam....:-)))

Napsugárkisasszony írta...

Az enyém a harmadik képeslap!:)