B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. július 19., kedd

Latinka szülinapi ajándéklánca:-)))

Elkészültem az ajándékkal, amit nekem "kellett" küldeni valakinek. Tegnap fel is adtam elsőbbségivel a postán, tehát már most könnyú szívvel rakom fel a blogomra, mert
- ma délutánig mekapja a párom.
- mert nem is állandó olvasóm ( azt hiszem, tehát nem olvassa a bejegyzést.

Nem sok időm volt mostanában, ezért nem olyan sok sk. készitésú dolog került bele. Na de remélem, hogy azért tetszik majd.:-)))

A párom egy nagyon klassz blogot vezet, aminek így most már én is követője lettem. Milyen jó, hogy beneveztem a Latinka játékára.:-))) Pont ott írta le, hogy mik azok az ajándékok, amik hasznosak lehetnek egy patchwor-öt kedvelő embernek. A dobozon lévő minta a becenevét jelképezi.:-))) A csomagba került egy dekoupage-lt doboz - kis apróságokkal, egy képeslap, egy pár darab anyag és csipke, és egy lánc + mobil-függő.

Ilyen lett a dobozka:
A tartalma egy pár sk. gyurma-gomb. biztostú, flitter, gyöngy és karabiner.

Csináltam neki egy egyszerü ( nem nagy munkaigényú - mert kész termékekből raktam össze - láncot és mobil-logót "HOPE" felirattal.:-)))

6 megjegyzés:

napos írta...

Nekem nagyon-nagyon gyanús ez a dolog :)

Én is pont tegnap adtam fel a kis csomagot a Latinka játékában lévő páromnak.

batorba írta...

OHHHH+ Napos! Most néztem, hogy te is olvasod a blogom.:-))) Akkor várd a postást...és bocsi, hogy így ellőttem a meglepidet!!!:-(((((((((( De már nem bírtam várni, és most reggel volt egy kis időm leülni a géphez.....

napos írta...

Várom nagyon, gyönyörűséges csomagot állítottál össze!!!
Valószínűleg csak holnap fogom tudni átvenni a postán, ma gondolom értesítőt hagy majd a ládánkban.

napos írta...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a csomagot!!!
Képzeld, betuszkolta a postás nénink a ládánkba, így nem kellett a postára mennem érte. Nagyon-nagyon szép dolgokat tettél bele! A telefonos kis díszt már fel is tettem a táskám cipzárjára :)
Azokat a gombokat miből, hogyan készítetted?

batorba írta...

Fimo gyurma és kis sablonok segitségével. Hát nem lehet csak kézzel felvarrni őket, de én nagyon szeretem őket használni díszítésnél, mert akkor elmondhatom, hogy még a gombot is én csináltam.:-))))
Meg még egy felhasználási lehetősége van: Fémkarkötőre apró figyegőknek fogjuk most majd elkésziteni a nagyobbik lánykámmal. ( HA hazajön a táborból.) Csak akkor máshová kell szúrni majd a lukat a gyurmába..:-)))

napos írta...

Nagyon jó, ez a gyurma dolog, ügyesek vagytok! :)
Ha van kedved, majd mutasd meg a blogon, hogy milyen lett a fityegős karkötő!