B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. augusztus 15., hétfő

Hajpántok szorozva kettövel:-))

Ahogyan a múltkoriban emlitettem, nem tudtam abbahagyni a hajpánt gyártását. Még mielőtt kimentünk Petihez Németbe "gyártottam" is összesen 10-et.:-))) 5 db az én lányomnak, 5 db a barátnőm kislányának. ( Akárhogyan nézem is csajonként 10 db lett, mert ugye kétfajta egy hajpánt.:-))) - én ezt elvileg le is fényképeztem - ugyanúgy, mint a táskát a kolléganőm kislányának és egy ajándékot is - de sajna eltúnt a fényképezőgépről.:-(( Gyanúm van, de bizonyítani nem tudom.:-)))))

A lényeg, hogy most lefotóztam a Bogi hajpántjait, és ezt szorozzátok meg kettővel.:-))) A másik 5 db is már használatban van, és állitólag nagyon szereti a kislány is meg az anyukája is, mert nem csúszik, mászik....stb.:-)))

1 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Nagyon szépek, ügyes vagy!:)
Én éppen tegnap rángattam le Bogi unokámról egyet, mert folyt róla a víz, úgy melegítette... Alul gumis, felül meg olyan széles, hogy akár sapka is lehetne rajta!... Középen, elölről fogtam egy tincset, csináltam egy kis hurkát a hajából és letűztem, hogy szellőzzön a feje, homloka...Szerintem nagy melegben nem praktikus, de egyébként igen!