B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. október 3., hétfő

Helyzetjelentés....röviden.:-)))

Nem vagyok elveszve, csak nem minden képet rakhatok fel most a netre, amit készitek. Legalább is addig nem, míg a leendő kisgazdája meg nem kapja a játékban.:-)))

Elkészültem a Latinka őszi játékában a Kismaccs ajándékával, még a postacimre várok, mert a jövö héten postázhatom...aztán majd mutatom, hogy neki mit készitettem.:-)))

Aztán meg a Rita szülinapi játékában elkészültem a Cinella ajándékával, de azt majd ugye csak 14-e után tudom megmutatni, amikor is már kibontotta az összes csomagját.:-)))

Egy apró ajándékot készitettem egy elkésett névnapra is. Mármint én voltam megkésve, aztán meg a postásom ( Barbi) táskája volt mindig tele és jól megkésve tudta elvinni a célszemélynek.:-))) Egy levendulás illatpárna és egy mécsestartó készült.

Még az egyik nyári fényképet szerettem volna megosztani. Mikor is mentünk ki Németbe a kedves páromhoz. Vonattal vettük az akadályokat és persze egy válltáska " tele" volt az egy heti kreativ holminkkal. Azaz szines, papir, festék, énekeskönyv és mesekönyv. A vonaton útközben készült ez a két fotó, amikor is a lányok "értelmesen" töltötték el az időt. Igen büszke voltam magunkra, amikor a hosszú vonat út végén kaptunk egy dicséretet az egyik utastársunktól, hogy milyen jól birta a kicsi is a hosszú utat. ( 8,5 óra).:-))))


Röviden ennyi, ami mostanában történik velünk. Illetve vannak még események, de hagyom a következő bejegyzésre.:-)))

2 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Na, végre tudunk rólad valamit!:)))Nagyon eltűntél!
Én is megdicsértem volna a kicsikédet, azért ez nagyon sok idő egy fenékkel, még felnőttnek is! Remélem, jól éreztétek magatokat!

tipikos írta...

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! "IGAZI" meglepetés volt! :DDD