B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. november 28., hétfő

CSeverke-Teca ajándéka a Rita játékában

Na most már mutathatom, mert megérkezett a célszemélyhez...és ki is bontotta.:-)))

Az ő képét megnézve, sajnos a házi áldáson felfedeztem, hogy csálé. Ez itthon nem tünt fel, és még a fényképen sem igazán, amit én készitettem. Éppen most irtam neki, hogy nagy szeretettel készitettem és kérem ő ne vegye észre a hibákat.:-)))))

Amúgy van egy sztori is hozzá: A házas ajtódisz, az nekem "adva" volt, mert azt mondta, hogy "valami Kisházast szeretne". Először nem értettem, aztán kiderült, hogy a nevére célzott vele.:-))) Addigra nagy keresgélés után kitaláltam ezt, de ugye nem vagyok csak egy kezdő varrónő és nem tudtam kiforditani, meg ilyesmi. Ebben "Kaccat" segitett, aki az emilkém után rögtön nekiesett kitalálni, hogy is kell...és utána egy képes beszámolót küldött nekem!!!! Éva!!!!!Nagon nagyon köszönöm!! Életet mentett, mert én ha megvesztem volna sem jöttem volna rá magamtól a japán leirás segitségével.:-)))

Na és akkor ezeket csomagoltam Tecának:




3 megjegyzés:

Kaccat írta...

Nagyon szépek lettek!
Zavarba hozol, mert én is csak egy kezdő varrónő vagyok :-)
A házi áldás szövege nagyon tetszik! (bocs, nekem ez újdonság :D, mármint a szöveg is, meg a házi áldás is, de ahol láttam, ott mindig a hol hit ott szeretet... szövegű volt, persze már sokszor megleptél ezekkel az írásokkal :D)

batorba írta...

:-)))Van több Áldás...ez nekem is nagyon tetszik...de majd még keresgélek más idézetek után.:-)) Szeretem őket...

N. Adri írta...

Szépeket készítettél. A képes leírást nem akarod esetleg megosztani? Nekem is tetszik az a házikó és én még a kezdőbbnél is kezdőbb varrónő vagyok. :-)