B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. november 15., kedd

Súritve...szülinap és Márton nap

Sok mindent csinálok, és még csinálok is. Szegusznak a szülinapjára készitettem a textil tárolókat. Latinka súgott a színt illetően.:-) A két kis zacsiban a lányoknak volt egy kis apróság.



A mi falunkban Márton napkor mindgi van Liba bál. A bevételét mindig a legrosszabb helyzetú intézmény kapja meg. Most az óvoda tarthatott rá igényt. Én tombola tárgyakat készitettem. Valamint édes és sós sütit küldtem még át a bálra. Összességében ennyi mindent ajánlottam fel.

Két házi áldás.8 zspitartó. Itt el kell mondjam, hogy még a gombot is én készitettem.


két darab garvirozott libás-vizes pohár. Ők egybe lettek becsomagolva...ha minden igaz. ( Én úgy gondoltam odaadni.)És ebben a kosárban vitte Bogi óvodába. Nagy volt az öröme.Közben már csak apró simitásokra vár a "valami Bagi ajándéka...

No meg mellette csinálok még mást is, de majd mutogatom, amikor már lehet.:-)

3 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Hú, hogy milyen sok szépséget készítettél! Gondolom nagy sikere volt!

batorba írta...

Remélem! De mondjuk nem is a siker volt a cél, hanem hogy az ovinak jó sok bevétele legyen. Minél több tombola volt, annál nagyobb volt az esély a bevételre. Ezért készitettem sok aprót.:-) De ahogyan hallottam volt egy festmény is ( egy itteni festőnő festette), amit elárvereztek.:*)))

A Timi ajándékát meg állitólag eltaláltam.:-))

Tiffanylda írta...

Hogy van ennyi időd??? Bár mindig mondom, hogy az üvegezés a legmacerásabb és lassúbb szenvedély...:( Lassan haladok mindennel.
Csodás dolgokat készítettél!!! Nekem is ki kell találnom apróságokat, amit gyerekek olcsón megvehetnek, de még nem tudtam agyalni rajta!...
Gratulálok minden szépséghez!!!