B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. december 13., kedd

Újabbak....

Karácsony közeledvén készülnek nálam apróságok ennek meg annak. Ismerősnek, barátnak, orvosnak, ápolónőnek...stb. Apró figyelmesség.

Ez szépen hangzik ugyan, ha nem fulladok meg közben...:-((Sajna olyan szinten elkapott a kólika, hogy két köhögés között tudok csak varrni. Illetve azt is fúszerezem közben egy kis inhalálás, egy kis forró tea...1-2 gerezd fokhagyma,....stb. Már a végsőket is kipróbáltam, amin eddig esetleg mosolyogtam..és egyelőre apró sikereket értem csak el. Na nyavalygásnak vége. Ennyi. Remélem, hogy hamarosan túljutok rajta.

Lássuk csak, miket is csináltam mostanában:

Készült csomag a doktornéninek, akihez Barbarával járunk beszélgetni. Van egy 2 éves kisfia, neki egy lovacskát varrtam. És a csomagnak bordó szint választottam. Az olyan alkalmi szép szin. Mint kiderült öltözködésben nem szereti, mert "uralkodó szin". Nehéz volt nekiajándékot csinálni, mert majd semmit nem tudok róla...:-)

 A barátnőmtúl kaptam bambusz szárakat, abból lett a lovacska teste...és természetesen Bogi ott volt a fényképezésnél...-))))

Rég nem fúztem és készitettem ékszert...de viszont régen meg volt ez a kész gyöngy....muszáj volt kipróbálnom, mert Otinak mindig nagy lógó fülbevalójai vannak. Ez lett belőle.:-)
Raktam be egy kis "Unicumot" is. Házi készitésú citromos tökzselé. Nekünk nagyon izlik...kicsit kesernyés...de kenyérrel isteni.
Ez volt összesen a csomiban. Ja volt még egy kulcstartós angyalka is...:-)) No meg egy két bolti apróság. Azt hiszem örült neki.:-)) Legalább is meglepódött.:-)))

A köv. meglepi egy UH nővérkének ment...illetve vittem magammal. Mindig olyan kedves volt velem, nem tom mivel érdemeltem ki?! Gondoltam meglepem ezekkel.


 Ez a házi áldás "megrendelésre" készült. Nem szeretek én így varrni, hogy pénzt "kinálnak" érte. Nem tökéletes korántsem a varromyányom és nem akarok vele csalódást okozni. Ezért varrtam még egy textil tárolót is mellé....Andinak egy kérése volt, hogy a mamája szereti a napraforgót...ezért hajtottam fel ezt az anyagot neki hozzá.:-)))

Ez pedig egy nagyon kedves ismerősömnek készültek . Remélem odaér időben....
 Egyelőre ennyit mutatok...van még és lesz még jó pár dodog...csak az időtől félek, hogy kicsúszok belőle...de megoldom!:-)))



6 megjegyzés:

N. Adri írta...

Jobbulást nektek, én már csak reggelenként akarok megfulladni, és Bencére is mondhatom azt, hogy kilábalt belőle. Én a népi gyógymódok közül csak a mézet és a kamillateát vetettem be, meg némi homeopátiás gyógyszert és párásítást.
Szép ajándékokat varrtál most is, biztosan örültek neki. :-)

katha írta...

szuper vagy szuper vagy!!!! gyönyörűek!!!
gyógyulj mihamarabb én ugyan így kúrálom magam és szintén nagyon lassan javulok ez egy ilyen időszak .

Györgyi írta...

Hihetetlen, mi minden készül nálad,
gratulálok!
A hagymahéj teát próbáltad már? Karamellizált cukorral készítettem annak idején a gyerekeimnek. Utálták, de segített. Jobbulást!

batorba írta...

Köszönöm lányok! A családi blogomban szerintem külön bejegyzésben leirtam, hogy mi mindent csináltam. Hagymatea természetesen napi 2-3 liter elfogy. Méz, fokhagyma, inhalálás, fül,homlok és arc sóval melegítése...stb. Isten bizony, de már disznózsirral is bekentem a melkasom...:-))) És természetesen a homöopátis Stodal és lánydzsáf útifü....alakulok...de nem az igazi..most hangom nincs.:-)))

Nagymamis írta...

Szeretnék Neked jobbulást kívánni....remélem hamar meggyógyulsz! Az ajándékaid gyönyörűek! Szerintem nincs semmi gond a varrományaiddal....ezt csak Te érzed úgy! Legyen szép a napotok!

Tiffanylda írta...

Gyönyörűeket varrsz! Előbb kellett volna szólnom, hogy csereberéljünk esetleg, de tudom, Te tele vagy már tiffanyval!:))) Azok a tárolók izgatnak, illetve most jutott eszembe, hogy férfi neszi kellett volna fekete, fehér playboy nyuszóval, valakinél láttam is, de hol? Mindegy, elszálltam már, majd jövőre!
Csilla vigyázz magadra!!!!!!! Mielőbbi gyógyulást!