B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. december 21., szerda

Utolsók...


Már nagyságrendileg készen vagyok a barátok, volt kolleginák és jelenlegi kolléganök, blogos ismerősök, tanárnénik és óvónénik ajándékaival, dadusok, ápolónénik és védőnénik apróságaival.

Az interneten kitöltögetek ilyen netes felméréseket és pont ott volt egy kérdés: Hány ajándékot ajándékoz az idén? Elgondolkodtam és összeszámoltam. Csak a NEM családon belüli apró ajándékok száma simán 20 felett volt.:-)) És most jön még a családi. Bár az nem olyan sok....mert azért itt vásárolt ajándék is van.:-)

Szóval az alábbiakat készitettem még:
A Waldorfos képeslapokat mutattam már, ezek az itteni kolléganőknek készültek.Egy képeslap és egy angyalkás kulcstartó.
 Itt vannak az angyalkák:  20 db angyalka és 4 darab béka.
 Persze kicsit megfogyatkozva, mert készitésben itt jártak az unokaöcsémék és "elkunyeráltak 2-öt...meg megint későn kaptam észbe a fényképezésnél.:-)
 Közben mézeskalácsot is sütöttünk Bogival, Ilyen lett a házikónk.
 Ja és kaptam is ám ajándékot. Et Tipikostól "jött". Nagyon szépen köszönöm!!!! A horgolt gömb valami csodálatos!!!
 És lemaradt a múltkori fényképezésnél, hogy a Tipikos tavalyi angyalkái is helyükre kerültek még december elején.:-)
 Ezt a szépséges dobozkát pedig Latinkától kaptam. Nagyon szépen köszönöm. Per pillanat az egyik láncomat tartom benne.:-)))
 
  Ezeket egy kedves ismerősömnek küldtem postán, aszt hiszem azóta már megkaptam. Egy textil tároló és egy férfi neszi...amiben persze természetesen vannak hibák.:-( Én látom, de ti ne nézzétek meg közelebbről. Legközelebb jobb lesz majd...már tudom, mit kell másképpen csinálni.:-)
 Itt nagyban készültek a mézeskalács tálak, amiket Bogival diszitettünk és az óvónénik kapták illetve az én 3 gimis kolléganöm.:-)
 Ezeket raktuk a tálakba.
 Így csomagoltuk be őket és 1-1 képeslappal kisértük őket.
Bogi olyan édes volt, mert amikor vittük az óvónéniknek...egyfolytában azt hjajtogatta, hogy anya csinálta.:-)))

Szóval röviden ennyi. Még nem kivánok Kellemes ünnepeket, mert azt a következő bejegyzésbe szánom.:-)) De legyen szép napotok. És most már szerintem eshetne is a hó!!! Én már nem nagyon szándékozom elmenni sehová!:-)))

5 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Drága Csilla! Nagyon-nagyon köszönöm az igazi meglepetést, borzaszóan örülök!!! Egyrészt, mert nem számítottam rá - én az idén nem küldtem senkinek semmit, mert úgy alakultak a dolgok... -, másrészt, mert nagyon hasznos, amiket kaptam!;) Mondhatnám duplán hasznos!!! Nagyon figyelsz!:)) Köszönöm szépen, majd húsvétkor meghálálom!... Csodás ünnepeket a Lányokkal, Petivel és Pocaklakóval!:)

Tiffany-Andi írta...

Eszméletlen vagy, Te nő!! :-)) Ennyi mindent készíteni!!! Én is köszönöm itt is az ajándékokat, bár ezt egy előző posztba kellene írnom. Csak akkor még nem tudtam, hogy az az enyém. A posta szórakozott velünk. De majd átugrom oda is :-) A mézeskalács tálak csodásak, a házikó csúcs szuper!!! hogy volt ennyi türelmetek a díszítéshez??? Nagyon ügyesek vagytok!!

Szegusz írta...

Huuuuuuuuuuhhhhhhhhhh! Még az olvasásba is belefáradtam... Hogy bírsz ennyi mindent? Csupa szépséget készítettetek!

Napsugárkisasszony írta...

Ott van az én angyalkám is!*.*
Tényleg rengeteg mindent készítettél!
Én holnap fogom a mézeskalácsot sütni,mert egy éjszakát pihentetem!:)

Deb írta...

wish I could taste!