B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2013. augusztus 7., szerda

Egy szandi margójára...:-) plussz egy esküvö képei

Volt egy fehér szandálja Boglárkának. Direkt esküvöre vettük...sajnos azonban az eredeti diszités lehullott róla az elsö alkalommal.:-(

Azért kicsit feldiszitettem én, direkt a koszorúslányos-hercegnös ruhájához illö virágokkal. De sajna hiába varrtam én is nagyon erösen...kicsit megvislet lett a szandi az esküvö végére.:-(

Sajnos képeket most még nem tudok mutatani ( esküvösöket) : DE a középsö lányom nagy táncos lesz...mert már most is az. Ö eddig minden esküvöt végig táncol és úgy kell hazahúzni. MOst meg még partnerei is volt a kiscsajnak ( Tomika 1 évvel idösebb) és úgy csárdásoztak, keringöztek, lassúztak...hogy mi nem tudunk úgy!!!!!

És akkor itt a a szandi esküvö után.:-)


És közben kaptam fényképeket a növéremtöl ( Az ö kisebbik fiának volt az esküvöje, ahol mi majdnem mindannyian reszortot kaptunk: A férjem volt a násznagy, Boglárka a gyürü hordozö, Barbara meg a völegénykisérö.:*-)

 Itt a bizonyiték, hogy szétténcolta Bogi a szandiját.:-) Tomika volt a szerelme....(éppen akkor)

 Itt van a kis gyürü hordozós ruhában, ehhez varrtam a szandit. JAAAA! És érdekességképpen irom le, hogy itt már a kezében van az eldobott menyasszonyi csokor, mert az idén ö kapta el!!!!!!!!! A tavalyi esküvön ( másik unokaöcsémén) Barbaráé lett a csokor.....remélem egyik sem szándékozik még hamarosan férjhez menni.:-)

Itt a nagylányom, mint völegénykisérö.


 Itt a férjemmel van Barbara és anyuval.

 Itt véletlenül mi is rajta vagyunk a fényképen a kicsivel, aki halálosan szomjas volt már. De nagyságrendileg látni, hogy mindhárman rózsaszinben voltak. A menyasszony kedvenc szine a rózsaszin és a csajok is hozzá öltöztek.:-)
 Itt már Boglárka este a vacsinál tömi a "majmot".:-)

 És csak érdekességképpen irom le áés mutatom meg, hogy ezt a tortát készitettük egy nagyon ügyes mérai kislánnyal, aki a faluban cukrászkodik és formatortáket csinál.:-)


1 megjegyzés: