B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. március 24., hétfő

Amit én tehettem...és tehetek...

az állatvédelemért, illetve a kutyákért és macskákrt...azt megteszem. Nem megpróbálom, hanem teszek érte. Lehet keveset, de lehet sok emberhez viszonyitva sokat is.

Egyrészt megteremtem az én saját állatkáimnak a biztonságot. A gyerekeimet felelösségteljes állattartásra nevelem. Szerzek dolgokat a menhelynek, amit hallok vagy tudok és elviszem nekik.

A másik, hogy figyelem a licitálásokat és vagy felajánlok valamit a licitre ( amiben nekem az anyagköltségem van és a munkám) vagy ha szükségem van valamire akkor ott veszem meg.:-)

Többnyire nem pénzzel mérhetö a segitségem.....

Na ez a hosszú bevezető azért kellett, hogy megmutathassam és leihassam, hogy az általam felajánlott licit tárgyakért a Füzesabonyi menhelynek a licitálók jó voltából 16.700,- ft-ot sikerült begyűjteni.:-)

Az ékszereket ,meg ilyesmiket már mutattam. Most mutatom, hogy összekészítettem már ölet egy csomagba és ma viszem a postára. ( Postaköltséget is bevállaltam. ( Bár most "szerencsém" volt, mert csak egy csomagot kellett csinálnom és a licit vezető szétosztja a nyerteseknek.

Minden ékszerhez készítettem egy kis képeslapot, és a párnához egy Használati útmutatót. Ebbe a párnába most van levendula töltet is. A levendulát pici zsákocskába varrtam bele, így ha már elveszíti az illatát, akkor a nagypárnát felbontva a kicsiben ki lehet cserélni a levendulát frissebbre.. És minden licitáló kap még egy kulcstartós angyalkát....mert ugye ők az Igazi angyalok, mert pénzt áldoztak a füzesabonyi árvákra.

Összesen 4 darab fülbevaló, 2 darab csakra nyakláns és két darab párna hozta a licitet. Az alábbi fényképeken a még utólag elkészitett fülbevalók vannak. És egy párnával még lógok a licitálónak. De 1-2 nap és készen van.:-)




Most amúgy gyöngyösi gyepinek gyűjtenek.:-) Én már rendeltem is tőlük számomra (illetve Barbara számára) szépészeti kellékeket. A pénz pedig az ottani kutyáknak és cicáknak megy. :-)


3 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Csilla, példaértékű, amit tettél, gratulálok!!! Nagyszerű, hogy mindig, mindenre van időd a család mellett, ügyesen osztod be az idődet!;) Sajnos, nekem már nem nagyon megy. Az igyekezet megvan, de csak az enyéimre tudok koncentrálni. Örülök, ha ennek a "pár" embernek segíthetek és olykor örömet okozhatok. Másra már nem fussa... Folytasd, ameddig csak bírod, mert ez élteti az embert és ad újabb energiákat!:)Puszi

MrsSame írta...

Nagyon szép és dícséretes,amit tettél és teszel. Nekem mostanság ez nem igazán megy,pedig szeretnék. Remélem ezen még tuok változtatni.

Van kedved játszani vagy csak osztani a játékot amit indítottam?
http://kezmuveskuckom.blogspot.hu/2014/03/jatek-felhivas.html

United.credit írta...

A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamattal rendelkező kölcsönökért. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok