B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 25., csütörtök

Gyakorlás

Utálom, ha valami nem megy. Szeretném ha jobb lenne...ezért még tegnapelőtt este gyorsan csak egy sima szögletes neszit kiszabtam magamnak, hogy gyakoroljam a zipzárt, meg a farkasfog felvarrsát...erre a gépem megint lazára vette az alsó cérnát...nem tudtam megcsinálni. Ott hagytam éjfél körül, nem volt már türelmem hozzá.
Tegnap este elaludtam Bogival...és mikor felriadtam egy 15 perccel később alig bírtam kikelni az ágyból, a derekam miatt.
Na de ma délután, mikor hazajöttem...megcsináltam a gépet, és befejeztem a neszit. A zipzárral még mindig nem vagyok elégedett!!! Valami nem kerek. De eljön holnap ebéd után a tesóm ( ő nagy spieler )és megnézi, hogy megint mit csesztem el rajta.:-)))
És akkor így néz ki..ez majd az enyém lesz. Úgy is szerettem volna már valami ilyesmit a táskámba..és ez mintára megy a csiki-csuki-táskához, amit Ritától kaptam és szintén a táskámban van.:-)))

3 megjegyzés:

Rita írta...

nagyon jo!!!! Ha nagyon szigoru akarok lenni, akkor 1 hibát látok (de csak ha kinagyitom és az orromat a képernyöre nyomom: A zippet ferdén varrtad be....de csak egy picit!!!!!!

batorba írta...

Azt észrevettem:-))) Valahogy nem sikerül még jól betájolnom magamat az anyagok között.:-(( Pedig gombostűzök.:-))) De ez még mindig "háztáji", mert az enyém lesz!!! Csak a továbbiakban kellene ügyesebben megcsinálnom, mert már ajándékozásra is készítenék. Már összeírtam, hogy kinek mije lesz most tavasszal...:-)))
no meg, ami nem tetszik, hogy olyan gömbölyű a cipzár végeinél, ahogyan kifordította. Tehát nem sarkos. Most lehet nagyon közel avagy nagyon rávarrtam a cipzárra??? Nem toooom! Még egy próbát majd csinálok...max majd olyan valakinek adom, aki még ennyire sem tud varrni!!!:-))))

Rita írta...

a zippzárnál ki kell vágni a varrásráhagyást meg a zipp végét, egész a varrásig, mielött kiforditod, akkor sarkos lesz. A zipp varrását pedig csináld ugy, hogy elöbb betüzöd a zippzárt egyenesen, utána ráhajtod a bélést, aztán hadd szoljon :-))))