B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 16., kedd

Macikám:-))))

Életem első macija készült el ma! DE! Nem az utolsó! Még a végén nem lesz kihasználatlan a varrógépem.:-)))

Ime a mi kis drágánk,aki a Rita Varrószakkörének eredménye és akit Bogika nem is akart kiengedni a kezéből...de miután "leszerelte" az egyik szemét és én rádörrentem...már nagyon óvatosan bánt vele.:-)) Az anyag amit vettem még kiad 4-5 macit...és már másik háromnak van is kisgazdija!:-)))Ja..most este csináltam a fotót, ezért nem olyan jó...majd holnap feltöltök másikat is róla.

3 megjegyzés:

Rita írta...

Javaslat: kinött, régi niki-felsö, jogging gatyo is nagyon jo ám macit késziteni. Az ilyen cuccoknak, akkor is ha pl a térde tönkrement mindig van olyan része ahol még tökéletes az anyag, remek ujrahasznositása az egyébként kinött és/vagy hordhatatlan holmiknak!!!!!
Másik 5let: az ikeában (nem tom hogy arra felétek van-e 400 ft-ba kerül egy polár takaro...a polár anyag métere ugy 1000-1200 ft. Az ikeás takarok ebben az esetben nagyon jo, pénztárcakimélö alternativák :-))))

batorba írta...

Köszi a tippet! Megjegyzem!:-))) Ma muszáj lesz még egy macit csinálni, mert Boglárka most "raplizik" az első maciért.:-)) De tegnap is olyan aranyos volt, mert ott ült a varróládámon és jól el volt, amíg varrtam.:-)))

latinka írta...

Édes,nagyon ügyes vagy!