B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 13., szombat

Lottó és más...Latinka vallat:-))))

Most Latinka hívott játszani,a következő kérdésekre kell választ adnom:

1. Mi lenne ha nyernék a lottón?

Na ez nagyon jó kérdés!! Gondolkodni szoktunk néha ezen Petivel, a másik blogomban talán már írtam is erről…Esélyünk nem sok rá, mert elég ritkán lottózunk. ( Én nem szoktam venni…) Azt hiszem nem ezt szánta nekünk a sors. Na de ha mégis:

Ha nagyon sokat, akkor elköltöznénk innen egy olyan helyre, ahol senki nem ismer…és ott felépítenénk egy új életet. Nem feltünőt, csak egy másikat…..nagyon sok pénz nagyon sok veszélyt jelent…talán még a gyerekekre is. Őket nem tenném ki veszélynek ( zsarolás, rablás…stb.)

Ha nem olyan sokat, akkor kifizetném az adósságainkat. Rendbe raknám a házunkat, mert ugyan még csak 6 éves…de még lenne rajta mit csinálni. A gyerekeknek vennénk valami lakásocskát, hogy könnyebben induljanak. Megalapoznám az ő életüket…és a mi nyugdíjas éveinket. És természetesen a családjaink többi résznek is besegítenénk anyagilag.:-))) És ha még beleférne, akkor egy nyaralst beterveznék…mert meg nem tudom mondani, hogy mikor voltunk utoljára valahol is.

No meg nagy álmom, hogy ha nem lennének anyagi gátak, akkor nyissak egy könyves-írószeres-lakásfelszereléses-ezoterikus-kreatív alkotó boltot. Ahová minden fáradt kreatív, kultúrára éhes fáradt vándor betérhet és felfrissítheti a lelkét és az eszköztárát…és a kreatívitását.

1. Rossz szokás:

KV és cigi. Sajna ….igaz minimálisan, de még mindig szokásom mindkettő.:-((( no meg a nagy lelkem..néha az is rossz..:-(

1. Koffein:

Igen reggel azzal kezdek…természetesen éhgyomorra. És ha még lehetőségem van, akkor délelőtt még egy. Ebéd után még egy. És ha kedvem úgy tartja, akkor valami gyenge vizes lötty…még…Sőt néha még este is ilyen vizes löttyöt iszok ( bekeverős instant ), ha sokáig felmaradok.

1. Színeim:

A lakásban a napsárga, sárga, narancs, barna, fehér. De ettől eltekintve azért tetszenek más szinek is…

Öltözködésben a visszafogottabb és harmonizáló színek. ( Zöld, kék )Fehér bőröm miatt nem is áll minden jól. Szeretem amúgy a feketét is…talán slankít.:-)))

1. Mi van most rajtam?

J)) piros halásznadrág, fekete póló, fekete-fehér kardigán, fehér zokni.

1. Háziállatok:

Mindet? Az eddigieket is? J)) Na jó most csak egy aranyhörim van és egy dzsungáriai höcsög. ( Volt már 19 is egyszerre ) Két degu ( sajna nincsenek párban, de volt már 13 is egyszerre), egy MAKKA cica ( szürke fehér kasztrált lánycica , de voltak már 12-en is), egy nagycsomó halacska egy akváriumban. Egy tacskó kutya: ODY, és egy magyar vizsla: FRAKK)….és lehet én is ide tartozom????:-)))))))

1. 10 év múlva hol látod magadat?

Elvileg ugyanitt, de ha nyerek a lottón…akkor lásd a fentebbi soraimat.:-))))

1. Legutóbbi nagyon jó élmény:

Hazajött a kedves párom és igazi családot tudunk alkotni. Együtt elmehettünk farsangi bálba, meg vásárolni, meg Barbara közelgő szülinapja alkalmából Pizzériába….Nagyon jó volt!!!

Ha nem baj, akkor nem adom senkinek tovább. ( Kifogytam az ismerősökből és nem is akarok senkit terhelni.) Ha valakinek van kedve, akkor hivatkozzon rám.

Nincsenek megjegyzések: