B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 23., vasárnap

Készitettem is apróságokat..

Ezek a kis gombocskák SK. gyártmányok...nagyon bunkó vagyok, de nem tudom kinél láttam, hogy zsugorka fóliából készített nagyon szép gombokat. Én most csak kipróbáltam, de lehetőségek széles tárháza ez a technika. Ezek a gombocskák nagyon aprók még, és nagyon kezdetlegesek...el is küldtem Ritának a prototipusokat, hogy lát-e benne fantáziát. Aszt hiszem géppel nem igen lehet őket felvarrni...:-(((
Még úgy csináltam őket, hogy nagy lyukasztóval nyomtam ki őket és utána kalaúz lyukasztóval készítettem rá a lyukakat. Formáját is lehet természetesen változtatni...Most csináltam szív alakúakat - szintén ilyen csöppeket.
De lehetne nagyobbakat is csinálni, szöveggel és aztán felvarrni táskára, vagy ajándéktárgyra...vagy ha lyuk van rajta, akkor felfűzni zsepitartó zippjére...stb.
Majd mutatok még, ha készül belőle valami...

Aztán itt vannak, amiket Ritának küldtem. Nem olyan sok minden ez..Rita szeret túlzásokba esni.:-))))) ( Így is , úgy is..)Az anyagok nekem annyira tetszettek, hogy nem tudtam ott hagyni őket. A virágosokból nekem is van minden színből...A kockás meg csak úgy tetszett. Azt hiszem Rita biztos valami klasszat tud kihozni belőle...bár csak 30cm anyagok...Na de ért ő hozzá!!!:-)))

Itt most közelebbről fényképeztem a tálcát és a hozzátartozó berendezéseket. Irta a blogjában, hogy reggel, mikor kiment a KV-t inni, látta a móskusokat, no meg van madáretető is!!! Nekem nagyon tetszenek ezek a ksi madaras rizspapirok...és akkor találtam ki, hogy ez neki való lesz! A tálca pont akkora, hogy ráfér a csésze KV és mellette a kis üveg tálkán vihet magával egy ksi kekszet...vagy valamit. És nem kell csak a csészével bóklászni. ( Na de majd használja ő a saját ízlése szerint!


A kis Sophie-nak meg csak ilyen kreativitásra ösztönző dolgokat küldtem most. Egy nyaklánc van benne, amit én csináltam a karkötőhöz. Meg a nyomdához szinesnek csináltam egy macis ceruzatartót-konzerves dobozból. Ja meg SK. nyomtattam az Origami füzetet, amiben újbábok vannak.:-)))) Lehet még bonyolultak neki, de Rita nagyi majd segít! ( HÚÚÚ, de kedves vagyok!!! ) Ja még volt neki egy szép cicás bögre...de azt közben lányos zavaromban neki ajándékoztam a volt babyszitterünknek, aki 18-án kiment Angliába.:-( Majd pótolom még!!!!


És akkor itt vannak még az apróságok hálám jeléül Robi dokinak, aki mindennap járt hozzám beadni a szurit a derekamba. Sajna ezzel nem tudom kifejezni teljesen a hálámat....de több mint semmi. Aztán meg majd benyújtja a számlát!:-))))A kislányának készitettem egy kutyás bögrét...a feleségének egy magnóliásat...és Robi "megszívta" mert nincs motoros mintám..:-)))és ezért kapott a feleségével megegyező magnóliásat. De különböző teákat raktam bele...az övé férfias fekete és angol tea, a párjáé gyömölcs és zöldtea. A kcsinek meg hibiszkuszos tea lett. Ja és még Dórika kapott szintén egy bábos origami füzetet, meg hozzá eredeti japán origami papirt.:-)))

Ja meg tegnap még a szomszédasszonyommal is barkácsoltam egy kicsit. készitett egy flra akasztható fénykép albumot az unokahugának, amit én belamináltam és szegecseltem neki. Így kis szalagokkal össze tudja fűzni és nagyon mutatós lett. De sajna fotóm nincs róla...:-(((

4 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

No comment... Eszméletlenek vagytok Csilla, Rita, oda-vissza!
Meg aztán a postásnak is csinálhatnál valamit,nem?:)))

batorba írta...

A KV nem elég???:-)))))

Ledorka írta...

Szépek az ajándékok, és jók lettek a gombok! Martimez szokott zsugorkát tenni a blogjára, szerintem rá gondoltál. :) http://17pillanat.blogspot.com/

batorba írta...

Igen!!!Lidércke Te egy Tündér vagy!!!! Igaz az ő Zsugorkás tudománya már nagyon király...de még én próbálgatom a szárnyaimat...ebben is.:-)))