B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 9., vasárnap

Ajándékhegyek:..:-))

A postás hozzám mindig teli vigyorral jön...:-)))És mindig megvárja, hogy kibontsam a csomagokat. Majd megiszunk együtt egy KV-t, és jól kitárgyaljuk az ajándékaimat, hogy mivel is érdemeltem ki ezeket a szépségeket.:-))) És szerintem titokban irigykedik rám, hogy ilyen barátaim vannak..:-)))

Ezt a madárkát a Tiffany Andi piros-pontos játékában nyertem. Helyét még nem találtam ki....Barbarával kellett "harcolnom" érte, mert a lepkéje mellé szerette volna felakasztani...:-))))














Ezeket a filc-ajándékokat Szegusztól kaptam szülinapomra. A szívecskét ( amit el kell áruljak, nagyon érdekesnek tartok, mert régen én ilyet papírból csináltam) az "ereklyés" szekrényem fölé fogom lógatni. ( Ez egy a keleti un. kínai saroknak indult, aztán valahogy átalakult egy olyan hellyé, ahová azokat a tárgyakat rakom, amik kedvesek nekem.:-))) A virág viszont egyértelműen a félfalamra fog kerülni, az élő virágok közé!














Ezt a táskát és az utána következő bannert pedig Latinkától kaptam, szintén a szülinapomra. A táskát szerintem nem fogom csak majd a suliba használni, ha visszamegyek dolgozni, mert "boltos" táskának sajnálnám. Olyan klassz. Latinka mondta, hogy ezeket az anyagokat így beszegve lehet kapni.



















A bannert pedig már a helyén fényképeztem le a falon.:-)))

6 megjegyzés:

bemka írta...

Isten éltessen!!!
Nagyon szeretnek a barátaid, szép ajándékokat kaptál :)

lapappilon írta...

mennyi szépség egy helyen!
a benner nagyon szép!

batorba írta...

Köszönöm szépen! Nekem is nagyon tetszik minden. Azt el is felejtettem odaírni, hogy LÁNYOK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!

latinka írta...

Nagyon szívesen! És bocs,hogy ilyen késéssel ért oda,de a névnapodtól kezdve ott várt a suliban,mert úgy volt,hogy bejössz. Aztán feladtuk...

batorba írta...

Latinka! Én kérek elnézést!!!! Ne haragudjatok! tudod írtam, mi minden volt...:-(((

Szegusz írta...

Örülünk, hogy örülsz! :))