B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 12., szerda

Projektek

Több "projektbe" is belefogtam. Egyik sem kicsi munka....egy ajándékommal nagyon le vagyok maradva....:-(( egy ajándékkal - a nővéremnek - meg már elméletben készen vagyok. Már beszkenneltem a fotókat, tegnap este átválogattam őket...ma szeretném még jobban összeszedni...és a héten előhívatni a fényképeket. ( Kitaláltam, hogy Boglárkával bemegyünk busszal és babakocsival Hevesre. A Photo Hall ott van a buszmeg mellett és nem kell sokat sétálnom. ) Nagy munka lesz ...de nagyon remélem, hogy a gyakorlati kivitelezés olyan klassz lesz, mint a fejemben. Ez Scrapbokk jellegű albumot szeretnék neki az elmúlt 50 évéről..( mert most lesz annyi!!)
ilyen témák lesznek oldalanként fényképekkel és idézetekkel:
- A kezdet - anyu és apu fiatalkori és esküvői fényképe
- Babaság - a nővéremről fotó
- testvérek - mi leszünk rajta
- a családunk
- ifjúkor, esküvő, gyerekek
- aki már nincsenek velünk - mamák, Józsi....
Kb. 12-15 oldalra terveztem és majd bespiráloztatom. Azon még gondolkodom, hogy belamináljam-e??? Lehet nem is tudnám...most fedeztem fel megint magamnak a Zsugorka fóliát...és abból is akarok rárakni.

Közben megrendeltem magamnak a kezdő Patchwork készletet...nem tudtam kihagyni. Volt egy kis "zsebpénzem"...és muszáj volt.:-))) Kitaláltam, hogy a varrószakkörön megmutatott blokkos technikával én a teraszra szeretnék két párnát és agy kis asztalközepet készíteni.

Emellett dekoupagelek dolgokat....ideje lenne már magamnak is késziteni valamit. Azt vettem észre, hogy nekem az SK. dolgokból nem is marad semmi...még jó, hogy lefényképezem...mert mindig elajándékozom.:-))))A szomszédasszonyomat meg olyan jól beoltottam, hogy most kellett neki megrendelnem a neten a kezdéshez rizspapirt és ragsztót...stb.:-)))

Szóval alkotgatok lassan, kicsit lemaradva...de alakulok.:-)))

3 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Az album nővérednek, szuper ötlet! Én Kata lányomnak csináltam ilyet! Az első oldalon egy szép idézet a szerelemről, aztán pocakos kép Apuval, majd a születési értesítő és onnan, az elején szinte naponta leírva, hogy mennyit szopott, mennyit gyarapodott, egy-egy fotó, majd hetekre, hónapokra bontva az első évet. Azután már csak a komolyabb ténykedéseit, élményeit, - rajz mellékletek, óvoda, szülinapi képeslapok mellékelve, stb. - írtam le. A vége az, hogy megszületett a tesód... Ezt az albumot a 18. szülinapjára adtam! Nagy öröm volt!
Mellesleg, nem értem, hogy tudsz ennyi mindennel foglalkozni!!!

batorba írta...

Drága Ildi! Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!!!:-)))) És te hogyan csinálsz ennyi mindent?????:-))))Neked még több minden van, mint nekem.....

Ildi írta...

Jól van, na!... De én nem is gondolkodom, mennyi mindent csinálok, mindig úgy fekszem le, hogy ezt se, meg azt se csináltam meg! Te legalább összegzed!:) Nézz be az új blogomra! tiffanylda.blogspot.com VÉGRE!
De a régi is megvan:)))))))))